A HP új szolgáltatásokat vezet be a virtuális munkahellyel kapcsolatos stratégia, fejlesztési menetrend és tervek kidolgozásához

|

A HP egységes kommunikációs és együttműködési (Unified Communications & Collaboration, UC&C) szolgáltatásportfóliójának új elemeivel az ügyfelek egyszerűsíthetik és integrálhatják üzleti kommunikációjukat a költségcsökkentés és a gyorsabb növekedés érdekében.

A HP UC&C tanácsadási szolgáltatások átfogó szemlélettel alakítják át a nagyvállalati kommunikációt: a stratégia kidolgozásától kezdve a gyakorlati megvalósításig, felülemelkedve a személyi, technológiai folyamathatárokon. A HP támogatást nyújt a stratégia megtervezéséhez, a vállalat hosszú távú jövőképének megvalósításához, miközben rövid távú lépésekkel gondoskodik a végfelhasználói elfogadásról és a program maximális sikeréről. A HP UC&C Business Value szolgáltatások és a HP UC&C oktatási szolgáltatások segítségével a munkahely a működési költségeket csökkentő és az üzleti növekedést ösztönző egységes, összekapcsolt és együttműködő környezetté alakítható. Az új szolgáltatások tartalma: - HP UC&C átalakítási workshop - HP UC&C üzleti értékfelmérés - HP UC&C üzleti előnyöket azonosító workshop - HP UC&C stratégiai architektúratervező szolgáltatás - HP oktatási szolgáltatások a Microsoft Office Communications Server 2007 R2 és a Live Meeting 2007 használatához A HP globális megállapodást írt alá a Polycom és a Network Equipment Technologies cégekkel az UC&C technológiák kínálatának bővítéséhez. HP Polycom szolgáltatások A Polycom hangalapú és vizuális kommunikációs megoldásaival egyszerűsítik az üzleti kommunikációt és gyorsítják az ügyfelekkel és partnerekkel folytatott együttműködést. Ilyenek például a Polycom integrált hangalapú és videomegoldásai Avaya és Microsoft UC környezetekhez, valamint a Microsoft Communications Server 14-hez kifejlesztett Polycom VoIP telefonok. HP Network Equipment Technologies (NET) szolgáltatások A NET VX sorozatú UC átjárót a HP és a Microsoft UC&C megoldásába integrálva egyszerűsítik az üzemeltetést és ésszerűsítik az üzenetátvitelt, valamint a hangalapú és videokommunikációt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.