A HP új szolgáltatással egységesíti az adatközpontok tervezését, építését és a projektirányítást

|

A kulcsrakész megoldás a HP adatközponti szakértelmét hasznosítja

Budapest, 2011. február 18. – A HP új, átfogó szolgáltatása egy forrásból nyújtott tervezéssel, kivitelezéssel és projektirányítással egységesíti az adatközpontok létrehozásának folyamatát. Az új HP Critical Facilities Implementation szolgáltatás (CFI) azáltal csökkenti az ügyfelek költségeit, hogy egyetlen forrást biztosít az adatközpont tervezési-építési projekt minden eleméhez, az első lépéstől az utolsóig. A HP Converged Infrastructure stratégiáját kiterjesztő HP CFI a jövő adatközpontjának architekturális modelljeként lehetővé teszi az ügyfelek számára az egymással kompatibilis erőforrás-csoportok összehangolását és megosztását. A Gartner nemrég közzétett jelentése(1) szerint „a válaszadók 46 százaléka készül egy vagy több új adatközpont építésére a következő két évben, 54 százalékuk pedig arra számít, hogy meglévő adatközpontját bővíteni fogja ebben az időszakban”. A HP kulcsrakész megoldásával az ügyfelek rövidebb idő alatt és kisebb költséggel bővíthetik a számítástechnikai kapacitást. A HP több mint 4,5 millió négyzetméternyi tervezési tapasztalatot hasznosít A HP zöldmezős és modernizációs projektekben szerzett tapasztalatát hasznosító CFI fokozza a munka hatékonyságát az adatközpontok tervezése és megépítése során. A HP eddig több mint 4,5 millió négyzetméter alapterületű álpadlós adatközponti környezetet tervezett és műszaki-innovációs szakértelme révén képes teljes mértékben integrálni egymással a létesítményt és az IT-megoldásokat. — Teljes körű szakértelem: Az ügyfél számára előnyt jelent, hogy a HP a terv szerint végrehajtott projekt valamennyi elemét kézben tartja, és a létesítményt az IT-stratégiával összhangban alakítja ki. — Egyedi tervezés: Az ügyfél testre szabott adatközpont-kivitelezési tervet kap, amely skálázhatósága és rugalmassága révén képes alkalmazkodni a meglévő és jövőbeni adatközpont-igényekhez. — Innovációs háttér bizonyítottan iparágvezető partnertől: Az ügyfél hozzáfér a HP iparágszerte elismert tapasztalatához, amely számos sikeres adatközpont-tervezési és kivitelezési projekt eredményeire épül. E projektek közé tartozik a világ első LEED és LEED GOLD tanúsítású adatközpontja, a közép-kelet-európai régió első, az Uptime Institute-tól Tier III besorolást kapott adatközpontja, valamint több mint 60 zöldmezős helyszín, köztük 100 megawatt teljesítményű adatközpontok.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.