A kapcsolók tigrise

|

Az SMC bemutatta legújabb felügyelt, gigabites hálózati kapcsolóját, a TigerSwitch 1000-et (SMC8024L2), amely nagy sávszélességű alkalmazások kezelésére készültat, és maximum 48 Gbps átviteli sebesség eléréséig bővíthető.

A munkacsoportok és kis irodák számára készült switch rendelkezik mindazokkal a funkciókkal, amelyek a drágább, nagyobb vállalatok által használt eszközöket jellemzik. Az SMC új teljes gigabit switch termékvonalának első tagjaként megjelenő TigerSwitch 1000 egyúttal az első belépő szintű, 24 portos 10/100/1000 felügyelt kapcsoló, amely ACL hozzáférés-menedzselést és 802.1x támogatást, valamint a RADIUS távoli authentikációra épülő biztonságos hálózati belépést nyújt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.