A Kilgray kiadta a MemoQ Integrált Fordítási Környezet 2.0 verzióját

|

A MemoQ 1.0 2006. áprilisi megjelenésének fogadtatása rendkívül kedvező volt. Most, 2007. januárjában a Kilgray a MemoQ újabb verziójával jelentkezik, amely sokkal hatékonyabb az előzőnél, és ami Magyarországon a legfontosabb: a fordítástámogató eszközök közül egyetlen szoftverként immár tud magyarul is.

A Kilgray Fordítástechnológiai Kft., a fordítástámogató eszközök fejlesztésére szakosodott független cég bejelentette a MemoQ fordítási környezet 2.0 verziójának megjelenését. A 2.0 verzió rendkívül sok újítást tartalmaz, amely a fordítási és globalizációs folyamatok hatékonyságát növeli. Az új verzió fő témája a csoportos fordítás hálózaton keresztül. A MemoQ 2.0 teljesen új erőforráskiszolgálót tartalmaz, amely nem csupán tárolja a cégek számára hatalmas értékkel bíró fordítómemóriákat és terminológiai adatbázisokat, hanem szerverprojektek létrehozását is lehetővé teszi, amelynek révén könnyen szétosztható a munka több fordító között, és mivel a fordítóknak nem kell megismerniük a program összes szolgáltatását, igen hamar hatékonyan dolgozhatnak ezáltal. A fordítómemóriák és terminológiai adatbázisok biztosítják a fordítások újrafelhasználását, és ezek révén akár 30-50 százalékos költségcsökkenés is elérhető a fordítás területén. A 2.0 ügyféloldali verziója immár támogatja az XML és az Adobe FrameMaker MIF fájlformátumokat, a szegmentációs szabálycsere (SRX) szabványt, a lefordított szegmensek automatikus továbbküldését, a jobb navigációt, és ezen felül még több, mint száz apró újítás került bele. A MemoQ-ot a könnyen használható, termelékeny felhasználói felület és a csoportmunka-funkciói teszik egyedivé. A frissítések mindig ingyenesek, így a MemoQ 1.0 felhasználói a 2.0-hoz ingyenesen juthatnak hozzá. Újítás a MemoQ 2.0-ban, hogy már minden kiadással elérhetők a hálózati erőforrások. A MemoQ öt éves fejlesztési terve garantálja a befektetést a legdinamikusabban fejlődő fordítástechnológiába. További információ és próbaverzió: www.kilgray.com; www.memoqtm.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.