A Konftel forradalmi újítása: konferencia telefonjával hívásait közvetlenül a konferencia telefonra rögzítheti

|

A Konftel, Európa vezető konferencia telefon gyártója most lehetővé teszi, hogy hívásait közvetlenül az új Konftel 300 SD memória kártyájára rögzítse. "Mi vagyunk az első cég a világon, akik bevezették ezt az új alkalmazást. Eddig külön eszközt kellett csatlakoztatni a konferencia telefonhoz, ha rögzíteni szerette volna a beszélgetést. Ez a lehetőség nagyban megkönnyíti telefonos megbeszéléseinek megőrzését." - mondta el a Konftel ügyvezetője, Peter Renkel.

A Konftel 300 beépített SD memória kártya olvasóval és hang rögzítővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a hívást közvetlenül a telefonra rögzítse. A rögzített hívások később visszahallgathatók a Konftel 300-ról, vagy a számítógépről memória kártya olvasó segítségével. Peter Renkel elmondta: "A felhasználókkal folytatott megbeszélések során kiderült, hogy sokan közülük szeretnék felvenni hívásaikat úgy, hogy ne kelljen külön hangrögzítőt csatlakoztatni. Ezért örömünkre szolgál, hogy bevezethetjük ezt az új alkalmazást, válaszul felhasználóink igényeire". A Konftel 300 egy teljesen új konferencia telefon típus egy sor innovatív tulajdonsággal. A hívásrögzítő funkción kívül a Konftel 300-ban konferencia segédlet is található, melynek segítségével könnyedén beállíthatjuk a hívócsoportokat, valamint vonal választó mód, ami lehetővé teszi, hogy váltsunk a három kapcsolási mód között, vagy kombináljuk azokat (analóg vonal, mobil telefon vagy VoIP hívás PC-n keresztül). A Konftel 300 magában foglalja a Konftel által kifejlesztett audio technológiának, az OmniSoundŽ-nak egy továbbfejlesztett verzióját, mely alkalmassá teszi a nagy konferencia termekben való használatra is. "A felmérések azt mutatják, hogy a jövőben nőni fog a konferencia telefonok száma, köszönhetően az idő megtakarítási-, gazdasági- és környezetvédelmi szempontoknak. Az új Konftel 300 kielégíti a folyamatosan növekvő igényeket, amelyeket a felhasználók támasztanak." - jegyezte meg Peter Renkel. További információért vegye fel a kapcsolatot: Dunavox Kft, tel: 0617876201 www.dunavox.hu, info@dunavox.hu A Konftel-ről A Konftel-t 1988-ban alapították és Európa vezető konferencia telefon gyártója. Termékeinket telefonos konferenciákhoz fejlesztjük és gyártjuk, melyek az akusztika és digitális jelfeldolgozás élvonalbeli kutatásain alapulnak. Minden konferencia telefonunkba beépítjük a szabadalmaztatott OmniSoundŽ technológiát, mely kristály tiszta hangzást eredményez minden telekonferencián. Termékeinket világszerte Konftel márkanév alatt forgalmazzuk. Központunk Umeĺ-ban, Svédországban található, helyi képviseleteink pedig Chicagoban és Bangalore-ban helyezkednek el. Ha többet szeretne megtudni a Konftel-ről, látogassa meg honlapunkat: www.konftel.com

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.