A Media Excel elérhető már Magyarországon is!

|

A Media Excel az adaptive bitrate multi-screen (pc, mac, tablet, telefon) videó továbbítás új szabványát definiálja a multi-device transzkódolással.

A cég hibrid megközelítése, amely ötvözi a hardveres és szoftveres transzkódolási technológiák teljesítményét, több mint 18 millió élő mobil Tv nézőt szolgál ki naponta csak az Egyesült Államokban. A head-end, [b]cloud[/b] vagy edge videó kiszolgálás segítségével a vállalat megoldásai számtalan területen használhatóak, legyen az broadcast, kormányzati, telekommunikációs vagy akár [b]CDN[/b]. A HERO egyesíti a szoftver rugalmasságát és a hardver teljesítményét. Ez a hibrid szerkezet garantálja a skálázhatóságot, a legnagyobb sűrűséget, a fejlesztési rugalmasságot és az energitakarékosságot, miközben páratlan multi-screen HD videótovábbítást biztosít. A Media Excel termékek sajátossága a dinamikus munakfolyamat irányítás, amely segítségével átválthatunk az élő transzkódolás és a fájl transzkódolás között ugyanazon a platformon. A Media Excel hazai forgalmazója a [i]Gamaxnet![/i]

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.