A NetApp negyedszerre nyerte meg a Storage Magazine Minőségi Díját

|

A független iparági kiadvány Storage Magazine és SearchStorage.com szakmai portál által idén hetedik alkalommal lebonyolított felmérésben a NetApp átlagosan 6,69 pontot ért el a maximális 8-ból, így ismét megelőzte az IBM, a HDS, az EMC és a HP megoldásait, elnyerve az idei Minőségi Díjat (Quality Awards).

A felmérésben az Enterprise (nagyvállalati) kategóriában a tárolórendszerek funkcióin és megbízhatóságán felül a gyártó szolgáltatásainak minőségét, azaz az ügyfelek átfogó benyomását mérték. A 213 résztvevő átlagosan 100TB feletti kapacitású, összesen 320 darab nagyvállalati tárolórendszer gazdája, 1-től 8-ig pontozta a különböző szempontokat: az értékesítők kompetenciáját, a termékről szerzett első benyomást, a termék funkcióit, a megbízhatóságot és a műszaki támogatást (support). Nem utolsósorban pedig a „Vásárolna-e ismét ilyen terméket” kérdésre is válaszoltak az ügyfelek. A hetedik (idei) felmérés eredményei részletesen: http://searchstoragechannel.techtarget.com/survey/NetApp-leads-again-in-enterprise-array-Quality-Awards A tavalyi felmérés eredményei: http://searchstoragechannel.techtarget.com/survey/NetApp-wins-6th-enterprise-storage-systems-Quality-Awards-survey

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.