A NETGEAR ismét az 50-ben

|

A NETGEAR-t újra jelölték a Deloitte rangosnak számító Technology Fast 50 programjába, amely a Szilícium-völgyben jelen levő, leggyorsabban fejlődő technológiai, média, telekommunikációs és biológiai tudományokkal foglalkozó cégeket rangsorolja.

A rangsorolást az egyik legnagyobb nemzeti vezető professzionális szolgáltatásokat nyújtó szervezete, a Deloitte & Touche USA LLP végzi. A rangsorolás a 2002 és 2006 közötti, százalékokban kifejezett bevétel növekedésen alapszik. ”Csodálatos dolog, hogy ebben az évben újra jelöltek minket a Deloitte Technology Fast 50 listájára. Mivel ez a díj azoknak a vállalatoknak ad elismerést, amelyek kivételes bevétel növekedést, jövedelmezőséget és részvényértéket képviselnek, ezért mi úgy tekintünk rá, mint az iparágunkon belüli sikerorientált innováció egy fontos mérföldkövére. Ennek az innovációnak köszönhetően cégünk minőségi hálózati eszközöket kínál vásárlóinknak világszerte.” – mondta Said Patrick Lo, a NETGEAR elnök-vezérigazgatója. Ahhoz, hogy a Technology Fast 50-be bekerüljön egy cég, 2002-ben legalább 50 000 dollár, 2006-ban legalább 5000 000 dollár működő tőkével kellett rendelkeznie, a központjának a Szilícium-völgyben kell elhelyezkedni és birtokolnia kell valamilyen szabadalmaztatott technológiát vagy szabadalmaztatott szellemi javakat, amely vagy amelyek jelentős részben hozzájárulnak a cég bevételeihez vagy a cég a bevételek jelentős részét kutatás fejlesztésre kell fordítania. Technology Fast 50 díj nyerteseként a NETGEAR automatikusan bekerült a Deloitte Technology Fast 500 listájába, amely Észak-Amerika 500 leggyorsabban növekvő cégét rangsorolja. “A magas bevételnövekedés fenntartása 5 éven keresztül kivételes teljesítményt jelent” – mondta Mark Jensen, a Deloitte & Touche LLP Venture Capital Services részének társtulajdonosa és országos igazgatója. “A NETGEAR-t a technikához való hozzájárulása és a várhatóan hosszúéletű piaci jelenléte miatt jelöljük. Büszkék vagyunk, hogy kitüntethetjük a NETGEAR-t a Deloitte Technology Fast 50 díjával.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.