A NETGEAR kibővíti a Powerline termékcsaládját

|

A NETGEAR bemutatta az XE103-at, a nagysebességű Powerline adapter termékcsalád legújabb tagját.

Az eszköz akár 85 Mbps-os adatforgalomra is képes a helyi elektromos hálózatot használva, és kompatibilis a már meglévő Powerline megoldásokkal, amelyek HomePlug 1.0-ás szabványt használnak. Az XE103 lehetővé teszi, hogy szélessávú kapcsolatot alakítsunk ki a háztartás bármely pontján. Az egyetlen feltétele ennek egy hálózati konnektor. A termék azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik boldogulnak a beépített 4portos kapcsoló nélkül is. Akár egy másik XE103 eszközzel, vagy egy hasonló felépítésű vevőkészülékkel kombinálva a NETGEAR Powerline adapterek a helyi elektromos infrastruktúrát információs szuperhálóvá alakítják. A nagy mennyiségű adatátvitel, vagy a nagyfelbontású videó áramoltatás egyik konnektorból a másikba többé nem jelenthetnek problémát. Az adapterek felszerelése rendkívül egyszerű: Az egyik eszközt csatlakoztassuk egy routerhez, a másikat pedig a kívánt vevőkészülékhez. Az eszközök automatikusan megtalálják egymást és kialakítanak egy DES-titkosítású kapcsolatot egymás közt. Ezen kívül a Windows felhasználóknak lehetőségük van kiegészítő szoftver használatára a hálózat finombeállításához. Ezekkel az eszközökkel még a tapasztalatlan felhasználók is rendkívüli könnyedséggel bővíthetik ki hálózatukat a háztartásuk minden helyiségére. A 85 Mbps-os adatátviteli sebesség, amelyet az XE103 elér, több mint hatszorosa a HomePlug 1.0 szabványalapú támogatást élvező eszközöknek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.