A NETGEAR megszerezte a SkipJam-et

|

A NETGEAR bejelentette a SkipJam Corporationnal való akvizícióját. Ezzel a lépéssel a kiterjesztette a stratégiailag fontos digitális otthoni szórakoztatás és távszabályzás üzletágát, jelentősen megerősítve multimédiás szoftverportfolióját.

A digitális otthonokra specializálódott Parks Associates kutató cég véleménye szerint már 2010-re a hálózati csomópontok több mint 30 százaléka multimédia/szórakoztatás centrikus lesz, szemben a mai 4 százalékkal. A Parks becslése szerint több mint 200 millió multimédia/szórakoztatás/multimédia csomópont kapcsolódhat össze. Ez az akvizíció beleillik a NETGEAR termékportfolió bővítő stratégiájába, valamint erősíti a globális termék jelenlétét. Emellett felgyorsítja a NETGEAR szerepvállalását a digitális otthoni szórakoztatás és a távszabályzás bővülő piacán. A SkipJAm technológiája adja majd az alapokat a NETGEAR későbbi multimédia termékeihez, beleértve a média centereket, média lejátszókat, és audió lejátszókat, ráépülve a NETGEAR első generációs digitális otthoni szórakoztató termékeire. A NETGEAR mintegy 9 millió dollárt fizetett készpénzben a SkipJam-ért, amelynek egy részét az átvett mérnöki csapat megtartásának ösztönzésére fordítja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.