A NextiraOne a NetApp Gold partnere lett Magyarországon is

|

A NextiraOne csoport, Európa egyik vezető szakértője a kommunikációs és adatközponti szolgáltatások területén, immáron a NetApp Gold fokozatú viszonteladó partnere Magyarországon is. Magyarországon a NextiraOne mellet csak egy cég rendelkezik még NetApp Gold partneri státusszal. A partnerség bizonyítéka a megszerzett kompetenciáknak, sikereknek, a megfelelő mérnöki és kereskedelmi létszámnak, s az ezzel kiérdemelt kiemelt gyártói támogatástól a cég vezetése további növekedést vár.

A NextiraOne specialitása nagyvállalati ügyfelek számára a felhő alapú megoldások és az egyre növekvő adatmennyiségek gazdaságos menedzselése: adattárolás, alkalmazástámogatás, a virtualizáció és a privát felhő infrastruktúrák vezető gyártók termékeit ötvözve. A kiemelt gyártói körben együtt szerepel a világ elsőszámú adattárolási operációs rendszerét, a Data ONTAP-et fejlesztő NetApp; a hálózati és számítási kapacitást biztosító Cisco valamint a virtualizációs platformot nyújtó VMware. Ez a három cég közös kooperációjának eredménye egy olyan konvergens adatközponti architektúra, amely különböző méretű vállalatok számára is elérhető. Nagyvállalatok, szolgáltatók a FlexPod keretrendszerből építkezhetnek, míg a kisebb-közepes vállalatoknak az ExpressPod csomagok érhetőek el. Az ilyen módon kialakított IT rendszerekben a tárolórendszert, hálózati és számítási kapacitást integráltan, egységes felügyelettel, közös műszaki támogatással biztosítják az ügyfelek számára. http://www.nextiraone.eu/hu/megoldasok/data_center

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.