A NOD32 védi az IC Bank rendszerét

|

A projekt előkészítő szakaszában a bank szakemberei független víruslaboratóriumok vizsgálati eredményei alapján választották ki azt a három antivírus rendszert, amelyet működő környezetben is leteszteltek.

Ennek eredményeként a pénzintézet informatikai vezetése arra a megállapításra jutott, hogy a NOD32 antivírus rendszer a legoptimálisabb választás számukra. – A NOD32 jól átlátható, könnyen karbantartható alkalmazás – mondta Bánfalvi Tibor, az IC Bank IT igazgatója. – Informatikusainknak így több idejük marad egyéb feladataik ellátására, ami költségeink csökkenésében is megmutatkozik. A gyakorlat mindenben igazolta a tesztlaborok eredményeit: a bevezetés óta nem jutott át vírus a NOD32-n, amely az első teljes rendszervizsgálatkor több olyan férget is megtalált, amit az előző megoldás nem ismert fel.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.