A PiK-SYS partneri együttműködést kötött a Check Pointtal

|

2007. szeptember közepén Pistár Mária, a PiK-SYS Kft. ügyvezető igazgatója bejelentette, hogy a Check Point által kifejlesztett, nemzetközileg elismert komplex hálózat-biztonsági rendszerek forgalmazásával a cég bővíti IT-biztonsági kínálatát.

„Napjaink IT biztonsági feladatai egyre összetettebbek és rendkívül szerteágazóak. Ahhoz, hogy ügyfeleink lépést tudjanak tartani az üzleti folyamatok oldalán felmerült védelmi igényekkel és megfeleljenek az informatikai rendszereik biztonságával kapcsolatos előírásoknak, kihívásoknak, szükségesnek tartjuk, hogy kínálatunkat széles körben elterjedt világszínvonalú technológiákkal bővítsük. Számunkra fontos olyan elismert biztonsági fejlesztőkkel partneri együttműködéseket kialakítani, akik teljes mértékben a biztonsági megoldások szállítására fókuszálnak. A PiK-SYS Kft. többek közt ezért csatlakozott a Check Point partneri hálózatához. Terveink között szerepel azoknak a Check Point hálózati biztonsági megoldásoknak forgalmazása – különös tekintettel a \"PURE\" biztonsági szemlélethez kapcsolódó Endpoint Security alkalmazások és a közép- és nagyvállalatok számára ajánlott termékek – amelyek működésüket tekintve kiegészítik eddigi portfoliónkat. Ezen felül – mérnökeink többéves terméktámogatási tapasztalatára alapozva – a termékekhez kapcsolódó értéknövelő szolgáltatást is biztosítunk.” – mondta az ügyvezető igazgató. A Check Point Software Technologies Ltd. a világ egyik vezető Internet-biztonsági megoldásait fejlesztő vállalata, mely piacvezető termékekkel szolgál a vállalati és személyi tűzfalak, az adatbiztonság és a VPN területén. A Check Point PURE (Protected, Unified, Reliable, Extensible, azaz Védett, Egységes, Megbízható, Bővíthető) termékeinek fókusza az IT-biztonság, ezen belül is kiemelkedően a hálózat- és adatbiztonság, valamint a biztonsági menedzsment megoldások: Hálózati biztonság • UTM-1 eszköz – teljes körű biztonságot nyújt tűzfal, behatolás-megelőző, vírusvédelmi, kémprogramszűrő, VoIP biztonsági, Instant Messaging és P2P blokkoló, webtartalomszűrő funkcióival; • Connectra – SSL VPN távoli hozzáférés, széleskörű végfelhasználói biztonság és integrált behatolás-megelőzés; Adatbiztonság • Pointsec PC, Pointsec Protector, Pointsec Mobile – erős titkosításon alapuló, rugalmasan skálázható merevlemez és hordozható eszköz titkosító program; Biztonsági felügyelet • SmartCenter – segítségével felügyelhetőek és irányíthatóak még a legösszetettebb biztonsági rendszerek is. Internetes biztonság • ZoneAlarm Internet Security Suite for Small Business - blokkolja a számítógép ellen irányuló fenyegetések teljes spektrumát, úgy mint adatlopás, hackerek, kémprogramok. A Check Point megoldások forgalmazását, integrálását és karbantartását világszerte a Check Point hálózat partnerei végzik. A Check Point ügyfelei közé tartozik a Fortune magazin által első 100 helyre sorolt vállalat és több tízezer kis- és középvállalkozás. A PiK-SYS Informatikai és Tanácsadó Kft. 1991-ben alakult, dinamikusan fejlődő vállalkozás. Az IT-biztonsági termékek forgalmazása mellett olyan konzultatív, rendszerintegrációs szolgáltatásokat is nyújt, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik az IT-szervezetek üzemeltetését.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.