A Planet a Lantronix Spider KVM-over-IP megoldását választotta

|

A Spider rugalmas, skálázható és költséghatékony távoli menedzsment megoldást biztosít, a KVM szolgáltatásokkal új bevételi forrást kínál, mindeközben pedig az ügyfelek elégedettségét növeli.

A Planet - a világ legnagyobb magánkézben lévő hosting vállalata, több mint 40.000 szerverrel - a Lantronix SecureLinx Spider megoldását választotta, hogy ügyfelei számára lehetővé tegye a szerverek IP-alapú KVM(keyboard/video/mouse)-menedzsmentjét. Ez az 1-portos KVM-megoldás BIOS-szintű hozzáférést biztosít a szerverekhez, így azokat ellenőrizhetjük, programokat telepíthetünk fel, fájlokat másolhatunk és az operációs rendszert virtuálisan menedzselhetjük - mindezt akár az Interneten keresztül. A Planet mind a hat világszínvonalú szervertermében ezen KVM-over-IP megoldást alkalmazza, mindazonáltal pedig saját IT-infrastruktúráját is ezen keresztül menedzseli. A Spider USB-s és PS/2-es változatban készül és nem igényel további kliens software-t. Tenyérnyi mérete lehetővé teszi, hogy közvetlenül a szerverek hátuljához csatlakoztassuk, és mivel a szerverek felől is táplálhatjuk, nem szükséges külső tápot alkalmaznunk. Az egyedi dual-Ethernet porttal és integrált Ethernet switch-csel rendelkező Spider segítségével több eszköz összefűzésére - egyszerű és költséghatékony skálázhatóságra - nyílik lehetőség.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.