A Ricoh Európa első számú A3-as másolószállítója

|

A Ricoh immár a 10. egymást követő évben szerezte meg az első helyet a nyugat-európai A3-as másolót szállítók közötti versenyben az Infosource kutatóintézet legfrissebb felmérése szerint.

A kutatás szerint a Ricoh részesedése az A3-as másolók nyugat-európai piacán 2007-ben 27,4%-os volt. A Ricoh emellett darabszámban is a legnagyobb növekedést érte el az A3-as színes másolók piacán, ahol 28,5%-os részesedéssel szintén az élen végzett. A Ricoh az elmúlt egy évtizedben egy sor innovatív, magas színvonalú megoldást fejlesztett ki annak érdekében, hogy megfeleljen a folyamatosan változó ügyféligényeknek, amely révén képes volt megőrizni vezető pozícióját. Emellett a Ricoh új termékskálája segítségével tovább szélesíti jelenlétét a nagy teljesítményű nyomtatási piacon, amely még több nyomtatási optimalizálási eszközt és kiegészítő megoldásokat kínál a kis- és közepes vállalkozások számára is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.