A Sharp az A3-as fekete-fehér multifunkciós nyomtatópiac uralmára tör

|

Három új készülék készíti elő a terepet az új, nagyobb választék számára, ami nagyobb választási szabadságot és több értéket hoz a 16-25 lap/perces szegmensben, kiváló ár/érték aránnyal

A Sharp kampányt indított a 16-25 lap/perces, fekete-fehér, A3-as multifunkciós nyomtatók piaca jelentős részének megszerzéséért, s ez alkalomból három új eszközt mutat be egyszerre. A gyártó azt reméli, hogy a vásárlók kedvezően fogadják a kiemelkedően jól konfigurálható, energiatakarékos modellek szélesebb választékát. “Az ilyen kategóriájú multifunkciós nyomtatókat a legkülönfélébb érdekeltségű és méretű vállalkozások vásárolják, amelyek igényei igen széles skálán mozognak” – nyilatkozta Szabó Zsolt, a Sharp hazai fióktelepének ügyvezetője. “A mi szemléletünk szerint annyiféle lehetőséget kell kínálnunk a számukra, amennyit csak lehet, továbbá olyanokat, amelyekben megtalálható a megfelelő konfiguráció bármely irodai környezethez, és igényhez.” Az AR-5623N, AR-5620N és AR-5618N típusoknál (egyenként 23, 20 illetve 18 lap/perces sebességgel) a „Full Colour” lapolvasó, valamint a kétoldalas nyomtatási és fénymásolási funkció már mind alaptulajdonságok. Emellett a felhasználó egy sor, nagyobb értéket jelentő további jellemzőt, így extra papírtálcát, -szekrényt, a kétoldalas dokumentumok kötegelt feldolgozásához fordítós, egymenetes lapadagolót („reversing single-pass feeder”), és akár Sharpdesk dokumentumkezelő szoftvert is választhat. Minden modellt úgy terveztek, hogy környezeti hatásuk minimális legyen és automatikus kikapcsoló funkcióval, energiahatékony „Pre-Heat Mode” funkcióval és különleges festéktakarékos („Toner Save”) beállítással egyaránt rendelkezzenek. További online információért látogasson el az alábbi címekre: www.sharp.hu www.youtube.com/user/SharpEurope www.facebook.com/SharpEurope www.twitter.com/Sharp_Europe Sharp EUROTOP Szponzoráció A Sharp Electronics Europe GmbH 2010. augusztus 31. és 2013. December 31. között az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA ) EUROTOP programjának szponzora. A támogatói megállapodás révén a Sharp megjelenik az UEFA-mérkőzéseken ebben az időszakban. Az U21-es Labdarúgó-Európa-bajnokság és a 2012-es UEFA Labdarúgó-Európa-bajnokság selejtező mérkőzései után a szponzoráció 2012 júliusában az Európa-bajnokság lengyelországi és ukrajnai döntőivel éri el a csúcsát, ami egybeesik a Sharp százéves fennállásának ünneplésével is. A szponzoráció a 2012-es Labdarúgó-Európa-bajnoksággal, 2013-as U21-es Európa-bajnoksággal, majd a 2013-as Női Európa-bajnoksággal fejeződik be. E partnerséggel a japán elektronikai cégcsoport célja a Sharp márka ismertségének növelése, illetve hogy a figyelmet a két legfőbb termékvonal termékeire irányítsa: a Fogyasztói Elektronikára (Consumer Electronics) és a Napelemes Rendszerekre (Solar Systems). Az együttműködés időtartama alatt a Sharp a sport-szponzoráció terén szerzett többéves tapasztalatára támaszkodik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.