A Sun 3 új szolgáltatással bővítette a jogosultságkezelési kínálatát

|

A Sun Microsystems három új termékkel bővítette jogosultságkezelési szolgáltatásainak körét. Ezek nemcsak gyorsabb megtérülést biztosítanak a felhasználóknak, kevesebb bevezetési kockázat és alacsonyabb költségek mellett, hanem a jogosultságkezelési projekteket is átláthatóbbá és kiszámíthatóbbá teszik.

A Sun Human Resources Synchronization Service, a Sun Bi-Level Roles Based Access Control (RBAC) Service és a Sun Password Management Service szolgáltatások révén többek között gyorsabbá válhat a Sun Java System Identity Manager alapú megoldások bevezetése is. Sun Human Resources Synchronization Service (HR szinkronizációs szolgáltatás): Ez a megoldás összekapcsolja az olyan kulcsfontosságú adatokat, mint például a felhasználói nevet és jelszót, a munkavégzéshez szükséges erőforrásokkal. Ezáltal a vállalatok képessé válnak arra, hogy egy megbízható HR-rendszert alapul véve automatikusan osszák ki informatikai erőforrásaikat. Sun Bi-Level Roles Based Access Control (kétszintű, szerepkör-alapú hozzáférés-szabályozás): A megoldás, például a Sun HR Synchronization Service segítségével, számba veszi a gyakori jogosultsági és szabálykövetési forgatókönyveket, amelyek a szerepkör alapú hozzáférés-szabályozáson nyugszanak. A szolgáltatás üzleti és funkcionális szerepkör-rendszer segítségével végzi a hozzáférés-szabályozást, és lehetővé teszi a szervezeten belüli üzleti és funkcionális szerepkörökkel kapcsolatban a szerepkörök meghatározását, karbantartását és felülvizsgálatát. A kétszintű szerepkör-keretrendszerrel a vállalatok elkerülhetik a szerepkörök elburjánzásához kapcsolódó gyakori buktatókat. Sun Password Management Service (jelszókezelő szolgáltatás): Automatizált jelszófelügyeleti keretrendszer, amely jelentősen csökkenti a jelszófeldolgozáshoz és jelszófelügyelethez kapcsolódó adminisztratív és működési költségeket. A szolgáltatás részeként a tanácsadók különböző jelszófelügyeleti funkciókat alakíthatnak ki, például a felhasználó-hitelesítéshez kapcsolódó kérdések feldolgozására és kezelésére vonatkozólag. Ezzel a szolgáltatással az ügyfelek jelentősen csökkenthetik a jelszófelügyelethez kapcsolódó Help Desk költségeiket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.