A Sun negyedik éve a Magyar Kajak-Kenu Szövetség arany fokozatú támogatója

|

Az évek óta jól működő kapcsolatnak köszönhetően a vállalat idén a Szegeden augusztus 17-20. között megrendezett – és a magyar sportolók számára rendkívül eredményes – 35. Síkvízi Kajak-Kenu Világbajnokságot nagy értékű informatikai eszközökkel támogatta mint a verseny hivatalos informatikai szállítója.

A Sun 50 gépet biztosított a sajtó, a nemzetközi szövetségek képviselői, valamint a szervezőbizottság és a versenylebonyolítás részére. A gépek a felső kategóriába tartozó, AMD Opteron processzoros munkaállomások közül kerültek ki. Harminc darab Ultra 20-as gépet a sajtó képviselői és más hivatalos személyek használtak, 17 db Ultra 20-as gép a szervező bizottság munkáját segítette. Ezen gépeken futott a versennyel kapcsolatos adatbázis, rajtuk készült a versenyprogram, futottak a sorsolások, valamint ezek a gépek biztosították az adatokat a versennyel kapcsolatos információk internetes megjelenítése számára. További 3 db Ultra 20-as gépet pedig a verseny kivetítőjének vezérlésére használtak a szervezők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.