A Symantec az aktív e-mail-archiválás élvonalában

|

A Symantec szerint az Enterprise Vault sikerének kulcsa a vevők jelenlegi igényeinek teljesítése, és az azonnali készenlét a piac jövőbeli fejlődésének megfelelően.

A Gartner a 2008 Magic Quadrant for Email Active Archiving című kiadványában a Symantecet az élvonalba sorolta. A Symantec intelligens adatarchiváló platformja, az Enterprise Vault, tárolja, kezeli, és lehetővé teszi a vállalati adatok keresését az e-mail rendszerekben, a fájlszerver környezetben, a közvetlen üzenettovábbító platformokban, és a tartalomkezelő és ezekkel együttműködő rendszerekben. „Az élvonalbeli vállalatoknál a legmagasabb fokú a teljesítőképesség és tisztában vannak a jövő kihívásaival” - áll a Carolyn Decenzo és Kenneth Chin által készített Gartner-közleményben. „Nekik vannak a legátfogóbb és a legskálázhatóbb termékeik. Ezek a cégek a legeredményesebbek a pénzügyi teljesítményt és a piaci jelenlétet tekintve. Jövőkép tekintetében véleményvezérnek tekinthetők, akik konkrét tervekkel rendelkeznek a könnyebb használhatóság, skálázhatóság és a széles termékskála kezelésére.” „Véleményem szerint a Symantec az élvonalba tartozik, és továbbra is az egyetlen piacvezető annak köszönhetően, hogy képesek vagyunk teljesíteni a vevők jelenlegi igényeit az e-mailek és a strukturálatlan adatok hatékony kezelésére vonatkozóan, így a keresés gyors és teljes,” mondta Teasdale Harold, a Symantec magyarországi területi igazgatója. „Ezen felül, az ügyfeleink megbíznak a Symantec előrelátásában és abban, hogy képesek leszünk teljesíteni felmerülő új igényeiket ezen a gyorsan változó piacon.” A Gartner szerint az e-mail archiváló szoftverek piaca 2007-ben 33%-al nőtt, elérve ezzel a 376 millió dollárt és előrejelzéseik szerint növekedése elérheti az évi 36%-ot is, elérve az 1,72 milliárd dollárt 2012-re.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.