A SZÁMALK a Cisco hivatalos oktatóközpontja

|

A SZÁMALK Továbbképzés új és Magyarországon egyedülálló minőségi lépést tett a Cisco képzések terén: hivatalos oktatóközponti jogosultságot nyert el a Cisco Systemstől, és a Global Knowledge Network, a világ legnagyobb Cisco megoldásszállító partnerévé vált.

Az oktatóközpontok közül a világon a SZÁMALK Továbbképzés szerezte meg a legrövidebb idő alatt és önálló jogon ezt a magas szintű címet. A friss Cisco Learning Partner minősítés révén a cég az egyik legszélesebb palettáját nyújtja a hivatalos Cisco képzéseknek, IT oktatási portfoliója és a több gyártó ismeretével rendelkező trénerei segítségével pedig a kereszttechnológiák oktatását is biztosítja. A magyarországi TOP 100 vállalat körében jól ismert SZÁMALK Továbbképzés ismét jelentős lépést tett oktatás-szolgáltatási portfoliójának fejlesztésében: hivatalos Cisco oktatóközpont (Cisco Learning Partner, CLP) lett. Ezzel a minősítéssel a SZÁMALK a közel tíz éves Cisco oktatási tevékenységében jelentős mérföldkőhöz érkezett. Olyan címhez jutott, melyet számos nagy vezető európai oktatóközpontnak sem sikerült megszereznie: önálló jogon (nem viszonteladóként vagy szponzorált cégként) jogosult hivatalos Cisco oktatások lebonyolítására, és így akár további oktatási partnerek bevonására és működtetésére is. A világ fejlődő piaci régiójában (Emerging Markets) is csak összesen 25-en rendelkeznek ezzel a címmel a több száz Cisco oktatási központ közül. „A CLP minősítés megszerzéséhez igen magas és összetett követelményrendszert kellett teljesítenünk, de a kitartó munka és az eddigi Cisco területen nyújtott oktatási tapasztalatunk meghozta a várva-várt sikert” – mondta Nyisztor József, a SZÁMALK Továbbképzés igazgatója. „Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a lehető legjobbak legyünk egy adott képzési területen, és ezt önálló jogon gyakoroljuk, hiszen így tudunk ügyfeleink felé a legrugalmasabbak és versenyképesek lenni. Saját eszközparkkal, a legkorszerűbb távoli elérésű laborokkal és 5 saját hivatalos Cisco trénerrel (CCSI) várjuk az érdeklődőket, de speciális témákban a Global Knowledge Network több mint 500 minősített szakemberei közül is válogathatunk.” „A Cisco Learning Partner cím megszerzése fontos lépés volt számunkra az adott tanfolyamok elfogadottságában is” – nyilatkozta Simon Ferenc, a SZÁMALK Továbbképzés termékmenedzsere. „A piacon egyre inkább megfigyelhető az a trend, hogy a cégek (különösen a nagyvállalatok) nem pusztán egy tanfolyamot, hanem minőségi, garanciát jelentő hivatalos képzéseket keresnek. A kiegészítő oktatási szolgáltatásaink – mint a vizsgáztatás, a vizsgatámogatás vagy a konzultáció – segítségével pedig a cégeknek lehetőségük van komplett oktatás-szolgáltatási csomagokat igénybe venni.” A SZÁMALK a Cisco Learning Partner minősítés megszerzése alkalmából számos tanfolyamot jelentős bevezető kedvezménnyel kínál az érdeklődők számára a nyári és őszi időszakra. További információk: www.szamalk.hu/tisza/cisco

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.