A vezeték nélküli helyszíni felmérések fontosak a viszonteladóknak

|

Ötből legalább négy viszonteladó szeretné, ha a vezeték nélküli helyszíni felmérések kiemelt szolgáltatások lennének - derült ki egy, a ZyXEL által partnerei körében elvégzett felmérésből. A kutatásban a gyártó több mint 500 európai partnere vett részt.

A válaszadók 81,6 százaléka szerint az üzlet szempontjából fontos lenne, ha a ZyXEL kiemelt szolgáltatásként vezeték nélküli helyszíni felméréseket ajánlana. Az összes válaszadó csaknem fele (47,5%) gondolta úgy, hogy az üzembe helyezési szolgáltatások szintén hasznosak lennének. “A vezeték nélküli hálózatok megjelenésével számos lehetőség nyílt meg előttünk. A szolgáltatások piaca folyamatosan bővül, ezáltal a viszonteladóknak is módjában áll plusz szolgáltatásokat ajánlani.” – mondta el Cseh Levetne, a ZyXEL Magyarország ügyvezetője. Hozzátette: ahogyan a vállalkozások is egyre több csatlakozási pontot és kontrollert kezdenek el használni, és azoknak egyre szigorúbb biztonsági követelményeknek kell megfelelniük, úgy lesz egyre fontosabb, hogy a vezeték nélküli hálózatok is minél tökéletesebben működjenek. „Viszont nem minden partnerünk rendelkezik az ehhez szükséges szaktudással, és az eredmények is azt támasztják alá, számunkra is nagy lehetőség rejlik abban, ha plusz szolgáltatásokat nyújthatunk nekik” – összegez a szakember. A ZyXEL már biztosít helyszíni vezeték nélküli felméréseket akkreditált partnereinek, most azonban azt tervezi, hogy egy szélesebb körnek is elérhetővé teszi a szolgáltatást. Első lépésként a vállalat egy olyan weboldalt hoz létre, amely abban segít a viszonteladóknak, hogy a csatlakozási pontokat a lehető legjobb helyre szereltethessék fel a vásárlók otthonában. A ZyXEL úgy bővítette a vezeték nélküli portfólióját, hogy az igazodjon a piac változó körülményeihez. A gyártó nemrég mutatta be NXC2500 megoldását, amely egy 8 csatlakozási ponttal bíró, akár 24 eszközt ellátó vezeték nélküli controller. A ZyXEL háromágú, mennyezeti füstjelzőhöz hasonló kialakítású Access Point-ját pedig úgy tervezték meg, hogy az NXC2500-zal minden olyan helyen lehessen használni, ahol jó wifi lefedettségre van szükség. A gyártó Partner Programja egy kifejezetten európai program, amelyet hosszú távú együttműködések kialakítására hívott életre és a kétoldalú bizalmon, kooperáción, növekedésen és elkötelezettségen alapul. A helyszíni felmérésekhez hasonlóan a Program dedikált előrendelési támogatást, online és irodai képzéseket, árengedményeket és terméktámogatást is kínál. A felmérésből kiderült, a képzések (27,9%), a további árengedmények (24,6%) és az előrendelések (23%) támogatását szeretik a legjobban a Partner Program tagjai. A ZyXEL-termékek minőségével kapcsolatban csaknem 72%-nyian mondták, hogy “jó” vagy “nagyon jó”, a megkérdezett viszonteladók 89%-a pedig a vállalat árstratégiáját is magasra értékelte.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.