A WatchGuard Inc. bejelentette a BorderWare Technologies felvásárlását

|

Az akvirált BorderWare hálózatvédelmi, e-mail- és web-biztonságot nyújtó, adatszivárgás-megelőző termékeit nagy- és középvállalatok, kormányzati intézmények szerte a világon alkalmazzák, és összhangban vannak a WatchGuard víziójával.

A BorderWare termékei összhangban vannak a WatchGuard azon víziójával, miszerint a felhasználóiknak kiterjeszthető fenyegetettség-kezelő (extensible threat management – XTM) megoldást kínáljanak. Ezáltal a WatchGuard felhasználóknak lehetőségük lesz a vállalati IT biztonság kiterjesztésére a hálózat, az adatok és az alkalmazások védelmére, továbbá a felhasználókat egy olyan skálázható, rugalmas és moduláris védelmi felülethez juttatja, amely megfelel a változó munkamenetek és a technológiai fenyegetések következő generációja által támasztott kihívásoknak. A jövőben a WatchGuard tovább erősíti vezető szerepét a multifunkcionális tűzfal megoldások (UTM) piacán. A BorderWare Technologies innovátornak számít az ún. „secure messaging” területen. A felvásárlás eredményeként a WatchGuard termékei kiegészülnek a BorderWare technológiáival. „Az innovatív in-the-cloud és piacvezető email- és Web biztonsági megoldásokat kínáló BorderWare felvásárlásával a felhasználók egyetlen forrásból juthatnak széleskörű és teljes védelemhez” nyilatkozta Joe Wang a WatchGuard ügyvezetője. A BorderWare termékei: - BorderWare Security Platform: olyan nagy teljesítményű céleszköz amely véd a beérkező fenyegetésektől valamint meggátolja az email és Web alkalmazások kimenő forgalmában az adatszivárgást; - BorderWare SteelGate: IPSec VPN Server-rel, malware-kereső, és tiltott webtartalmak szűrésére alkalmas modulokkal rendelkező, 500 MBbps áteresztőképességű tűzfal; - ReputationAuthority: olyan in-the-cloud megoldás, amely a BorderWare SteelGate-tel vagy a Security Platformmal intergáltan működve meggátolja a nemkívánatos email és Web forgalom hálózatba való bejutását – az iparágban egyedülállóan – 98,3%-os hatékonysággal. A felvásárlással és a termékekkel kapcsolatban bővebb információ található az alábbi linkekre kattintva: http://www.watchguard.com/press/releases/wg434.asp http://www.borderware.com/ Amennyiben további kérdése van a termékekkel kapcsolatban, kérjük keressen fel bennünket! (tel: +36-1-455-6000; e-mail: info@piksys.hu) A PiK-SYS Kft-ről: A PiK-SYS Kft. 18 éves tapasztalattal rendelkezik az IT-biztonsági rendszerek forgalmazásának, bevezetésének és folyamatos üzemeltetésének területén. Kiemelten fontosnak tarjuk a termékekhez kapcsolódó értéknövelő konzultatív jellegű szolgáltatások biztosítását (www.piksys.hu)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.