A Xerox új, EverFlat papírja megszünteti az egyenetlen könyvlapokat

|

A Xerox Magyarország Kft. új, egyedi fotótermékeket mutatott be a Printexpo kiállításon, amelyek a hagyományos fotónyomtatáson túlmutató, új megoldásokat kínálnak a fotólaboroknak és a grafikai stúdióknak a gyorsan növekvő fotómédia-piacon.

„Ezek az egyszerűen előállítható és jelentős haszonnal értékesíthető új termékek lehetővé teszik a cégeknek, hogy a lehető legjobban használják ki a már meglévő digitális technológiai beruházásaikat. Segítségükkel a hagyományos üzleti kínálatot minőségi, figyelemfelkeltő megoldásokkal tudják bővíteni, ami fontos sikertényező”– mondta a fotónyomtatásról szóló előadásában Weiszhaupt Gábor, a Xerox Magyarország Kft. termelő rendszerekért felelős termékmenedzsere. A Xerox EverFlat papír nem hajlik meg a gerinc közelében, így nagyban növekszik a teljes oldalra nyomtatott kép élvezeti értéke. A papírlapokba beillesztett műanyagcsík lehetővé teszi, hogy a kinyitott könyv oldalai teljesen kisimulva feküdjenek a borítóra. Az EverFlat papírnak köszönhetően jobban láthatók a fotók, különösen a két oldalra nyomtatott panorámaképekhez nyújt kiváló megoldást. A 220 g/m2 tömegsúlyú nyomathordozó a hagyományos papírhoz képest vastagabb, minőségi benyomást kelt, és három különböző formátumban – 297x210mm, vagyis A4 fekvő, 320x330 mm és 330x330 mm – is elérhető. Az új termék kiválóan használható fotókönyvek, számítástechnikai, illetve műszaki kézikönyvek, asztali naptárak, tankönyvek, szakácskönyvek, valamint kották előállításához. További fotónyomat-hordozók: • Xerox PhotoPix: Előre perforált lap, amelyre összesen hat darab – egy 203x254 mm-es, egy 127x178 mm-es és négy igazolvány méretű, 60x85 mm-es – fotó nyomtatható. Használatával nincs szükség előkészítésre és befejezési funkciók alkalmazására. A PhotoPix költséghatékony megoldás, mivel egyetlen nyomtatással hat fotó állítható elő, és minden kép személyes üzenettel látható el, akár egyenként is. A perforálásnak köszönhetően nyomtatás után nincs szükség vágógépre, a képek könnyedén szétválaszthatók a perforálás mentén. A lap közepén található perforálás mentén a papírt összehajthatjuk és egy 229x324 mm-es borítékba helyezhetjük. • A Xerox FunFlip egy kreatív, perforációval és ragasztható hátoldallal ellátott 200 g/m2 súlyú, 216x279 mm méterű papír. Nyomtatáskor négy kisebb kép kerül a termék előoldalára, amely végső formáját a perforáció menti összehajtással és ragasztással nyeri el. A végeredmény egy négy irányba hajtogatható, látványos 76 x76 mm-es kép lesz négy nézettel. B2B-anyagok, például egyedi marketingkiadványok, ügyfeleknek szóló fotódokumentumok létrehozására, vagy akár meghívók, családi emlékek készítésére használható. • Xerox AccordianPix: A felhasználók egy 216x356 mm-es, perforált lapból hozhatnak létre fotóbemutatókat keret vagy egyéb kiegészítő használata nélkül. A papírt a perforáció mentén összehajtva és ragasztva egy nyolc képet tartalmazó fotónyomatot kapnak, amelyet harmonikaszerűen hajtogatva az sík felületen önmagától is stabilan megáll. A FunFliphez hasonlóan az AccordianPixszel is készíthetünk családi fotókat és üzleti termékeket, például éttermi menükártyákat vagy figyelemfelkeltő termékismertetőket. Az elkészült termék nem igényel utómunkálatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.