A Xerox új Mobile Print megoldásával a P&G munkatársai okostelefonjaikról is nyomtathatnak

|

A Procter & Gamble (P&G) munkatársai hamarosan közvetlenül okostelefonjukról nyomtathatják ki e-mailjeiket, prezentációikat és üzleti dokumentumaikat. A Xerox vállalati nyomtatási szolgáltatásokkal (Enterprise Print Services, EPS) kapcsolatos stratégiájának részeként született mobil nyomtatási megoldással, a munkafolyamatok mobilitását, fenntarthatóságát és a termelékenység további erősítését kívánja elősegíteni.

„Több mint 20 000 munkatársunk használ mobil készülékeket. Az útközbeni munka kényelmetlenségeit kiküszöbölve tovább növeljük munkatársaink elégedettségét és munkájuk hatékonyságát” – hangsúlyozta Filippo Passerini, a P&G Nemzetközi Üzleti Szolgáltatások Üzletág (Global Business Services) elnöke és kommunikációs vezetője. „A Xerox mobil nyomtatási szolgáltatásával egyszerűen, gyorsan és biztonságosan nyomtathatunk.” Az EPS segít optimalizálni és felügyelni a nyomtatási folyamatokat és a dokumentumkezelő eszközöket: a P&G a megoldással digitalizált és jelentősen egyszerűsített dokumentumkezelési infrastruktúrát tudhat magáénak. A mobil nyomtatási megoldás teljes mértékben az EPS platformra épül, ennek köszönhetően a felhasználóknak nem kell külön szoftvert letölteniük illetve laptopjukat újraindítaniuk vagy külön a nyomtatóhoz csatlakoztatniuk. Okostelefonjukról dokumentumaikat a dolgozók egyszerűen egy biztonságos szerverre vagy felhőre küldhetik. A dokumentumokat a felhő tárolja mindaddig, míg a felhasználó személyes kódjának beütésével el nem indítja a nyomtatást. A mobil nyomtatási szolgáltatás a Xerox és a P&G első közös fejlesztési eredménye, amely hatékonyan támogatja a P&G üzleti folyamatait és további munkamódszerek, technológiai trendek és tervezési megoldások felfedezésének irányába mutat. A mobil nyomtatás kifejlesztése a P&G „Adj vissza 500 millió percet” programjának része, mellyel a dolgozók nyomtatással töltött idejét kívánja lerövidíteni. „A mobil nyomtatás lehetősége kiváló példája annak, hogy a Xerox miként növeli ügyfelei számára a menedzselt nyomtatási szolgáltatások értékét és segíti üzleti folyamataikat innovatív szolgáltatásokkal.” – mondta Stephen Cronin, a Xerox Global Services elnöke. „Átfogó megoldásaink a jövőbe mutatnak, ahol a nyomtatás költséghatékony, produktív, környezetbarát és mobilis.” Nagyvállalati ügyfeleink bevonásával fejlesztett mobil nyomtatás a Xerox EPS szolgáltatásainak legújabb tagja, mely az egyedüli olyan platform, amely a szervezet teljes nyomtatási infrastruktúráját felügyeli.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.