A ZyXEL a Sphairon felvásárlásával erősít Európában

|

A ZyXEL Communications felvásárolta Európa egyik vezető otthoni szolgáltató eszközöket (CPE) és vállalati megoldásokat szállító vállalatát, a Sphairon Technologies-t. A márka formailag továbbra is Sphairon néven működik tovább, és folytatja a fogyasztói igények teljes körű kiszolgálását, hátterében a ZyXEL-lel. A megállapodás kiemelt célja, hogy a ZyXEL felmérje, és az igényeknek megfelelően szolgálja ki a német, osztrák és európai piacokat.

A Sphairon számos vezető szolgáltató cég számára készített megoldásokat Németországban és világszerte egyaránt. A vállalat ügyfelei közé tartozik többek között a Deutsche Telekom, a Vodafone, a Telefonica, a NetCologne és a Versatel is. A cég 2013 márciusában hivatalosan is az adósok közé lépett és fizetőképtelenségi védelemben részesült azzal a feltétellel, hogy pénzügyeit szerkezetileg átalakítja, és potenciális felvásárlót keres. A ZyXEL ezt követően döntött úgy, hogy felvásárolja a vállalat kutatási és fejlesztési tevékenységének bautzeni (Drezda) központját. A megállapodás feltételeit nem hozták nyilvánosságra. Karsten Gewecke, a ZyXEL Európa alelnöke a felvásárlás kapcsán elmondta: “A Sphairon egy kiforrott, erős hírnévvel és kiváló termék designnal bíró márka az innováció és a minőségi gyártás területén. A megállapodással a ZyXEL tovább erősíti jelenlétét az európai CPE és SMB piacokon. Ezáltal lehetővé válik a helyi ügyféligények jobb megismerése, felgyorsul a termékfejlesztés és a piacra kerülési idő, és hatékonyabb kiszolgálás valósulhat meg mind az európai, mind a nemzetközi piacokon.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.