A ZyXEL kiterjeszti termékcsere szolgáltatását

|

A ZyXEL kiterjesztette új, „következő munkanap” (NBD) csereszolgáltatását üzleti ügyfelei részére. A meghibásodott készülékeket a gyártó már másnap kicseréli, és garanciát vállal akár az elromlott termék szállítására is.

A hálózati berendezések egy-egy váratlan esemény miatt bármikor meghibásodhatnak, ami értékes időt vehet el a munkavégzés folyamatából. A tajvani gyártó által bevezetett kiterjesztett termékcsere szolgáltatás ezt a hatást szeretné minimalizálni, és segíteni ügyfeleiknek abban, hogy a lehető leghamarabb visszaállhassanak a normál működésre. A „következő munkanap” szolgáltatással az üzleti felhasználók költségeket és időt takarítanak meg. A ZyXEL csereszolgáltatásait két verzióban tette elérhetővé: 1. Következő munkanap szállítás (NBDS) A gyártó szolgáltatási centruma egy csereterméket küld a bejelentést követő munkanapon, a hiba azonosítása és elfogadása után. A helyettesítő termék megérkezése után a vásárló gondoskodik a hibás termék visszaküldéséről. A szolgáltatás ingyenesen hozzáférhető minden ZyXEL üzleti hálózati termék valamint kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett eszköz esetében. 2. Következő munkanap kézbesítés (NBDD) Az ingyenes alapszolgáltatás mellett a ZyXEL egy díjazás ellenében igénybe vehető verziót is elérhetővé tett az ügyfelek részére. A díjazásos szolgáltatás biztosítja a termék cseréjét a következő munkanapon, ami aktiválható a licensz megvásárlásával és gyorsan hozzárendelhető a regisztrált eszközhöz. A hibás termék elszállítását és a helyettesítő termék kézbesítését a ZyXEL vállalja. “Ügyfeleink részére mindig hangsúlyozzuk, hogy érdemes a rendszerünkben a termékeiket regisztrálni. Ezzel biztosítani tudjuk, hogy mindenkinek személyre szabott, megfelelő szolgáltatási szintet nyújtsuk, és adott esetben a termékek kicserélésével gyorsan orvosoljuk a felmerülő problémákat”– mondta Treso Tamás, a ZyXEL értékesítési menedzsere. A „következő munkanap kézbesítés” (NBDD) és a hozzá kapcsolódó szolgáltatási licenszek regisztrációja a ZyXEL weblapján érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.