Adatszivárgás elleni szoftver a Közbeszerzésben (KSZF)

|

Mostantól a biztonsági szoftvereket gyártó Lumension Security, Inc. termékei is rendelhetők a központosított közbeszerzésben.

Mostantól a biztonsági szoftvereket gyártó Lumension Security, Inc. termékei is rendelhetők a központosított közbeszerzésben. A hiánypótló termékek extra védelmet adnak a hálózati végpontoknak. A Lumension Device Control megakadályozza az adatszivárgást azzal, hogy a számítógéphez közvetlenül kapcsolódó eszközökkel (pl. USB memória) csak ellenőrzött és naplózott adatmozgást tesz lehetővé. A Lumension Application Control a számítógépen kialakított szoftver környezetet védi azáltal, hogy a tesztelt és ellenőrzött szoftvereket engedi futtatni, viszont blokkolja az idegen szoftvereket, valamint az ellenőrzés óta módosított (pl. vírusok által módosított) szoftvereket. A Lumension termékek nagykereskedelmi képviseletét és gyártói támogatását az Atigris Informatika Zrt látja el, a termékeket a KM0102ITBT09A számú „IT biztonságtechnikai megoldások 2009” szerződés keretében a WSH - Kürt - Telvice - Symmetria konzorcium forgalmazza. Néhány magyarországi Lumension referencia: Magyar Nemzeti Bank, Pénzügyminisztérium, BVOP, Hungarocontrol Zrt., Raiffeisen Bank Zrt. További információ: Tel: (06-1) 206-1996 www.atigris.hu/ldc-promo

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.