ApPello - Automatikus tesztelés bevezetése

|

Az ApPello az eddigi kézi tesztelésen felül pár hónapja automatikus tesztelést is alkalmaz, tovább javítva szoftvereinek minőségét.

Az ApPello pénzügyi intéményeknek szállít informatikai megoldásokat, ilyen környezetben bármilyen kis hiba is komoly problémát okozhat, ezért kiemelten fontos a folyamatos, megfelelő működés garantálása. Szoftvereink magas minőségének biztosítása régóta áll figyelmünk középpontjában. Ezt célozza a sikeresen üzemeltetett ISO minőségirányítási rendszerünk, az alkalmazott agilis fejlesztési módszertanunk és a folyamatosan végzett fejlesztői és felhasználói tesztjeink is. Ez utóbbi területen tettünk most újabb lépést előre: az eddig alkalmazott kézi tesztelésen felül elkezdtük a Selinium automatikus tesztelő eszköz saját igényeinkre szabott változatának használatát. A megoldás lehetővé teszi előre létrehozott, könnyen módosítható tesztesetekből összeállított komplex tesztszcenáriók automatikus futtatását, jelentősen csökkentve a tesztelésre fordított időt, valamint a hibalehetőségeket. Szintén fontos szempont, hogy a tesztesetekből számos variáció készülhet el, melyek csoportosan is futtathatóak, vizsgálva, hogy eltérő adatok esetén is megfelel-e az adott rendszer az elvárásoknak. Az automatikus tesztelés a tesztek verzióinak kezelésével és naplózásával, valamint a hibakezelés konfigurálhatóságával is kiegészül, amely megkönnyíti az esetleges hibák keresését és azok kezelését is. A legfontosabb szempont azonban az, hogy így egy újabb szűrőn kell a szoftvereinknek átmennie, tovább csökkentve az esetleges hibalehetőségeket, és javítva a megoldásaink minőségét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.