Arany fokozatú Microsoft-partner lett a VirusBuster

|

Magasabb szintre lépett a Microsofttal való kapcsolatában az informatikai biztonság hazai specialistája. Eddigi Certified Partner minősítését a cég most a szoftveróriás legkiválóbb partnereinek járó arany fokozatú (Gold Certified Partner) bizonyítványra cserélhette fel.

Ezzel a VirusBuster a Microsoft legmagasabb szintű megoldásszállító partnerei közé került. Olyan cégek kaphatják csak meg ezt a címet, amelyek "szigorú feltételrendszernek megfelelve bizonyítják szaktudásukat meghatározott Microsoft technológiák tervezése, bevezetése, oktatása, illetve Microsoft alapú megoldások fejlesztése terén" -- olvashatjuk a szoftveróriás magyar honlapján. Mint minden komoly minősítés, a Gold Certified Partner bizonyítvány sem örök időkre szól. A Microsoft rendszeresen ellenőrzi: a kiválasztott cégek folyamatosan megfelelnek-e a feltételeknek. Így a címet valóban csak a legjobbak birtokolhatják.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.