Aspectis Roadshow 2007 – Mi megyünk Önhöz

|

Az Aspectis Kft. 2007 szeptember végén, október elején megrendezi 1. Roadshow-ját, melynek keretében 4 városban mutatjuk be végfelhasználóknak és partnereinknek egyaránt az IP alapú technológia biztonságtechnikai újdonságait. A Roadshow-n - élő demókon keresztül - integráltan mutatjuk be az AXIS, NetAVIS, Paxton és e-key megoldásait.

Az elmúlt években folyamatosan növekedtek a szervezeteket fenyegető veszélyek, külsők és belsők egyaránt, legyen szó lopásról, betörésről, sikkasztásról vagy rongálásról. Az IP alapú technológiák gyors fejlődése és elterjedése lehetővé teszi Önnek, hogy hatékonyan megvédje vállalata, szervezete, otthona értékeit. Az Aspectis Kft. országos partnerhálózatával együtt már több száz vállalatnál bizonyította az IP alapú megoldások hatékonyságát és megbízhatóságát. Azért, hogy Ön is megismerkedhessen az új fejlesztésekkel a hálózati videómegfigyelés, biometrikus azonosítás és beléptetőrendszerek területén, tisztelettel meghívjuk az Aspectis Roadshow valamelyik állomására. Az Aspectis Roadshow keretein belül négy városban - Debrecen, Szeged, Győr, Budapest - olyan megoldásokat mutatunk be amelyekkel szeretnénk Önnel olyan ötleteket és gondolatokat megosztani amit a saját szervezetében tud alkalmazni. Külön hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezeket a megoldásokat integráltan mutassuk be Önnek. Az előadások főként cégvezetőknek, gazdasági, biztonsági és informatikai vezetőknek szólnak. Az előadások után szeretettel vendégül látjuk egy ebédre ahol lehetősége lesz az Aspectis illetve partnereinek szakembereivel is konzultálni, valamint gyártókkal közvetlenül beszélni. Bízunk benne, hogy az alábbi program felkelti érdeklődését és Önnel is találkozhatunk állomásaink valamelyikén. A RoadShow állomásai: 2007. szeptember 25. Győr - Hotel Konferencia 2007. szeptember 27. Debrecen - Hunguest Hotel Nagyerdő 2007. október 2. Szeged - Hunguest Hotel Forrás 2007. október 4. Budapest - Alfa Art Hotel Regisztráció a www.aspectis.hu oldalon lehet, illetve további információt az info@aspectis.hu vagy a 06/1-414-1022-es számon kérhet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.