Átfogó elemzés az adattárolás világpiaci szereplőiről az Info-Tech Research-től

|

Az Info-Tech Research Group nemrégiben készült el a vállalati adattárolás piacára szállító gyártók összehasonlító tanulmányával, összevetve az összes jelentős szereplő, köztük a NetApp megoldásait a vállalati adatmennyiség megállíthatatlannak tűnő, exponenciális növekedésének apropóján.

Az Info-Tech Research Group nemrégiben készült el a vállalati adattárolás piacára szállító gyártók összehasonlító tanulmányával, összevetve a Dell, EMC, Hitachi, HP, IBM, Nexsan, Pillar Data Systems, Scale Computing, XIO és a NetApp megoldásait tekintettel a vállalati adatmennyiség megállíthatatlannak tűnő, exponenciális növekedésére. Egyaránt részletesen elemezték egyebek mellett a nyers vasak által nyújtott IOPS teljesítményt, rendelkezésre álló „Nettó” tárkapacitást, de gyártók által kínált értéknövelt adattárolási funkciókat is, mint a Deduplication, Snapshot, vagy épp a Thin Provisioning minőségét, valamint az intelligens SSD-alapú gyorsító-tárazás nyújtotta előnyöket. Ezeken felül kitértek a gyártók általános fejlesztési irányainak vizsgálatára is, hogy így értékelhessék az adott megoldás hosszú távú, befektetés-védelmi adottságait. Külön kiemelték a NetApp megoldásával 80%-os adatmentési időmegtakarítást elérő 200 főt alkalmazó, 6 telephellyel rendelkező Williams Engineering esetét, mint referenciapéldát. A vizsgált gyártók közül a Dell, EMC, HP és a NetApp vívta ki a szerzők „Bajnok” minősítését, melyet csak a kiváló értéket és előre mutató technológiát egyaránt megvalósítani képes résztvevők nyerhettek el. A NetApp-ot, mint a legrugalmasabb megoldások gyártójaként aposztrofálták. Méltatták valóban egységes adattárolási architektúráját, kiváló replikációs és virtualizációs környezeti teljesítményét, iparágvezető szoftverfunkcionalitását és a V-Series termékcsalád által nyújtott, egyéb storage-gyártók meglévő megoldásainak menedzselésével elérhető befektetésvédelmét is, továbbá dicsérték kiemelkedően jó menedzsment szoftver kezelőfelületét. Ajánlják minden olyan potenciális vevőnek (legyen az bár kis-, közép-, vagy épp nagyvállalat), ahol a méretezhetőség, a környezeti rugalmasság, a virtualizálás és az elérhető nagy adatsűrűség követelményként merülnek fel. A teljes tanulmányt innen tudják letölteni (ingyenes regisztrációt igényel) http://www.infotech.com/research/ss/select-a-solid-foundation-for-the-consolidated-infrastructure

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.