AVG Humanitárius Segélyadomány Kenyának

|

Az Egészségügyi Központ és Szülészeti Kórház Itibo-ban egy humanitárius projekt, amely 2006-ban indult az ADRA szervezésében. A Központ a helyi lakosság számára nyújt széleskörű orvosi szolgáltatásokat az egyszerűbb beavatkozásoktól a komoly műtétekig. Anyagi hátterét a közforrások és adományok adják.

Egészségügyi Központ és Szülészeti Kórház Itibo-ban egy humanitárius projekt, amely 2006-ban indult az ADRA szervezésében. A Központ a helyi lakosság számára nyújt széleskörű orvosi szolgálŹtaŹtásokat az egyszerűbb beavatkozásoktól a komoly műtétekig. Anyagi hátterét a közforrások és adományok adják. 2008. június elején Tomáš Vejmelka, AVG Viszonteladói ágazatának vezetője látogatott el az itiboi Egészségügyi Központba, hogy átadja az AVG Technologies írószereket tartalmazó adományát a helyi általános iskolának. Az írószereket az Itibo-közeli oktatási központ, a Matutu iskola kapta, amelyeket az ADRA projekt helyi vezetője vezetője Aleš Bárta, jutattott el az iskolának. Az adomány sokat jelent az iskolának, hiszen pont az írószerek, papírok azok, amelyek leginkább szükségesek az oktatáshoz. Ezek hiányban megfelelő minőségű képzést sem lehet biztosítani. Az adományt az AVG Technologies nyújtotta a cég kenyai disztribútorán, a nairobi-i Interactive Technology Limited-en keresztül, amely az írószerek legyártását is felügyelte. Az itibo-i Egészségügyi Központ révén az ADRA az Ekerenyoban lévő menekülttábornak is nyújtott humanitárius segítséget, amelyet a kenyai kormány hozott létre a 2008. januári választások után kitört erőszakhullám miatt. Legtöbb lakója kénytelen volt elhagyni otthonát és házát, mivel azok kigyulladtak, megsemmisültek. Manapság 2000 lakója van a tábornak, akikből 600 fő gyerek, túlnyomórészt árvák.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.