Az ABN AMRO SAP-val végzi az integrált számlakezelést

|

Az ABN AMRO kibővítette SAP-val folytatott együttműködését. A jövőben a szoftverszállító bankszektor-specifikus megoldásával kezeli a globális cash management tevékenysége során keletkező számlainformációkat.

Az SAP for Banking betétkezelési, pénzügyi ügyfélinformáció-kezelési és jelentéskészítési funkcióival az ABN AMRO központosítani tudja a multinacionális ügyfelek számlaportfólióinak kezelését. Egységes képet kaphat a globális számlastruktúrákról és globálisan kezelheti például a hitelkereteket. Az egységes platform az ABN AMRO „fehér címkés” front-end szolgáltatásokat és egyéb partnerkapcsolati lehetőségeket tartalmazó, más pénzintézeteknek nyújtott outsourcing-kínálatát is megerősíti, mivel lehetővé teszi az outsourcing szolgáltatások nyújtásához szükséges interfészek egyszerűsítését és szabványosítását. Az SAP technológiája biztosítja számunkra a jövőbeni változások kezeléséhez szükséges rugalmasságot – mutatott rá Edward Glassman, az ABN AMRO Transaction Banking globális tranzakciós szolgáltatásokért felelős ügyvezető igazgatója. – Az alkalmazkodókészség fontos követelmény lesz a tranzakciós banktevékenység terén, hiszen a bankoknak követniük kell a piaci infrastruktúra változásait például az Egységes Európai Fizetési Térséggel (SEPA) kapcsolatban. Az SAP segítségével az ABN AMRO tovább szabványosítja cash management tevékenységét és az ágazat élvonalában áll át az egységes számlakezelési platformra – nyilatkozta Thomas Balgheim, az SAP AG Financial Services első alelnöke.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.