Az Apple-t választotta a Sun Microsystems

|

Intel Core 2 Duo processzorokra épülő MacBook Pro és MacBook notebookokat vásárolt a Sun Microsystems az Apple magyarországi képviseletétől.

A Sun gépfrissítési akciójának keretében a cserére jogosultak 50 százaléka választotta az Apple termékeit. A vállalat választása a laptopok rendkívüli megbízhatósága és nagy teljesítménye mellett azért esett az Apple-re, mert az Apple saját fejlesztésű operációs rendszere, a Mac OS X mellett a Solaris és egyéb operációs rendszerek is tökéletes biztonsággal futtathatók a gépeken. - Egy olyan felelősségteljes nagyvállalatnak, mint a Sun, jogos elvárása, hogy dolgozói korszerű és stabil informatikai rendszereken lássák el napi feladataikat – mondta Emanuele Massimo az Apple magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója. - Az Apple megbízható, nagyteljesítményű és biztonságos MacBook Pro és MacBook modelljei tökéletes megoldást jelentenek azon vállalatok számára, melyek munkája során elengedhetetlen szempont a hatékonyság és az ügyfelek elégedettsége – tette hozzá Emanuele Massimo. Az új Intel Core 2 Duo processzorokra épülő MacBook Pro modellek a korábbi modelleknél akár 39 százalékkal is nagyobb teljesítményt nyújtanak. A MacBook Pro laptopok már alapkiépítésükben is a korábbi tárkapacitás dupláját kínálják, emellett nagyobb háttértárakkal és a nagysebességű perifériák számára FireWire 800 kapuval is rendelkeznek. A MacBook Pro pehelykönnyű, alumínium háza csak egy hüvelyk vastag, de 15 vagy 17\"-es fényes TFT képernyőt és beépített iSight videokamerát is tartalmaz. Az alig 2,5 cm vastag, Intel Core 2 Duo processzorra épülő MacBook modellek akár 25 százalékos teljesítménynövekedést is kínálnak a korábbi változathoz képest, valamint beépített iSight kamerát a videó-konferenciákhoz, MagSafe mágneses tápegység csatlakozót, valamint az Apple többszörösen díjnyertes iLife \'06 digitális médiakezelő szoftverét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.