Az Atigris tigris ismét bizonyított!

|

Az ötödik arany csillag is ragyog a tigris bundán.

Az Atigris Informatika Microsoft termékek licencelésben és licenc nyilvántartás kezelésben való szakértelmét ismét bizonyította: Magyarországon elsőként szerezte meg a novembertől megújult Microsoft Partner programban a „Microsoft Gold Software Asset Management” címet. Az átfogó szoftverállomány-kezelési stratégia (Software Asset Management) jelentősen csökkentheti a teljes szoftverbirtoklási költséget és javíthatja a működési hatékonyságot. Az Atigris munkatársai szakértői a szoftverállomány- és licenckezelési szolgáltatásoknak, legyen szó bármilyen méretű szervezetről, a kisvállalkozástól a nagyvállalatig. Az Atigris további 4 licencelési/rendszermérnöki/programozói szakterületen már „GOLD” minősítéssel, valamint 7 licencelési/rendszermérnöki/programozói szakterületen már „Silver” minősítéssel rendelkezik. Tervek szerint az Atigris további területeken is teljesíti a Gold illetve Silver competency címhez tartozó Microsoft feltételeket.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.