Az AVG Antivírus a CNET Download.com legnépszerűbb programja

|

Az AVG Antivírus Ingyenes változata minden más alkalmazást megelőzve az első, a kereskedelmi változat pedig az antivírus letöltések között harmadik leggyakoribb letöltés a download.com oldalon.

A GRISOFT, az AVG Internet Security program fejlesztője által készített AVG Anti-Virus Free, az AVG időkorlát nélküli ingyenes változata minden más alkalmazást megelőzve vezeti a download.com letöltéseinek listáját. Ezen felül az AVG Anti-Virus Professional, az AVG kereskedelmi változata a dobogós harmadik helyet érte el az antivírus letöltések között. Az AVG otthoni és irodai felhasználásra szánt biztonsági termékei igen népszerűek a CNET.com szakértői és felhasználói között. Az AVG Anti-Virus Free, az AVG Antivírus Ingyenes változata a szerkesztői minősítések során öt, a felhasználói visszajelzések alapján pedig négy csillagot birtokol a lehetséges ötből. A CNET.com legfrissebb jelentése szerint az AVG Antivírus legújabb Ingyenes változatát több mint 38 millió felhasználó töltötte le egyedül a download.com oldalról, ebből az elmúlt hét letöltéseinek száma meghaladta 922600-at. “Az 5 csillagos minősítés és a download.com elért első helyezés a legmeggyőzőbb bizonyíték arra, hogy az AVG versenyképes termék a biztonsági piacon, amelyet alacsony erőforrásigénye mellett egyszerű kezelhetősége miatt is kedvelnek.” Mondta Rick Carlson, a GRISOFT amerikai régióért felelős ügyvezetője. “Az AVG-t mindig a felhasználók igényeit szem előtt tartva fejlesztettük, és örömmel tölt el bennünket a CNET látogatóitól érkezett számos visszajelzés, amelyben nagyrabecsülésüket fejezik ki hatékony, könnyen kezelhető és a számítógépen nem tolakodó módon működő termékeinkkel kapcsolatban.” Mind az AVG Antivírus Ingyenes, mind pedig az AVG kereskedelmi változatait úgy terveztük, hogy minimális erőforrás igény mellett nyújtsanak erős védelmet a számítógépes vírusok, férgek, trójai programok és más nemkívánatos alkalmazások ellen. Az AVG Antivírus Professional az AVG kereskedelmi változata, amelyeket kifejezetten otthoni felhasználásra és kisebb irodák számára terveztünk. Magában foglalja mindazokat az előnyöket, amelyeket az AVG termékek esetében már megszokhattak. Az ingyenes program és adatbázis frissítéseket, a technikai támogatást a licencelés teljes ideje alatt, valamint a széleskörű kompatibilitást a legkülönbözőbb operációs rendszerekkel. További vezető kereskedelmi AVG termékek az AVG Anti-Spyware, az AVG Anti-Malware és az AVG Internet Security. Az AVG Free az AVG ingyenes változata kizárólag egyetlen magáncélra használt számítógépre telepíthető. Egyéb megoldásokról az AVG angol és magyar nyelvű oldalain tájékozódhatnak a www.avg.hu, illetve a www.avg.com címeken.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.