Az Axis Communications továbbra is szárnyal

|

Az Axis Communications harmadik negyedéves eredményei folyamatos profitnövekedésről árulkodnak.

„A nettó értékesítésünk az idei év első kilenc hónapjában 1.474 millió svéd korona volt, ami 24%-os emelkedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva. A videó termékek üzletágon belül 35%-os volt a növekedés a január-szeptember időszakban. Az értékesítés csak a harmadik negyedéveben 522 millió svéd korona volt, ami pedig 32 %-os növekedésnek felel meg helyi valutában. Nagy az érdeklődés valamennyi régióban a hálózati videó termékek iránt a biztonsági telepítésekben. Az Axis terjeszkedési tervei változatlanok, ami nagy létszámú munkaerő felvételt igényel az értékesítés, a marketing, és a kutatás-fejlesztés területén, valamint további irodák nyitását a világ különböző pontjain. Ezt igazolja, hogy 2008 első kilenc hónapjában 116 új alkalmazottat vettünk fel.” – mondta Ray Mauritsson, az Axis Communications vezérigazgatója. „Magyarországon is ugyan ezt a növekvő tendenciát látjuk. Ez megerősít minket abban a hitünkben, hogy az általános piaci turbulenciát meghazudtolva a hálózati videó piac továbbra is szárnyal.” – tette hozzá Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az Axis Communications magyarországi forgalmazója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.