Az Egyesült Államokbeli virginiai Hampton városa az SAP megoldását választotta

|

Hampton városa az SAP szoftvereit választotta, hogy önkormányzati költségvetését nyomonkövesse és irányítsa, illetve hogy lemérhesse közszolgálati programjai hatását.

A város kormányzati vezetői szoros versenyben, tíz szoftverforgalmazó cég közül választották ki az SAP-t. Az SAP Strategy Management alkalmazást a Cipher Business Solutions fogja bevezetni öt hamptoni hivatal közigazgatási és vezetői szinten. Az alkalmazás révén a településnek lehetősége nyílik arra, hogy pontosabban meghatározza, lemérje és irányítsa a 146,400 lakót érintő működésének, közszolgálati programjainak és projektjeinek hatékonyságát. “Egy olyan rendszerre van szükségünk, amely megkönnyíti az információmegosztást, az együttműködést a város különböző hivatalai között, valamint elősegíti a programinformációk és a kritikai teljesítmény átláthatóságát”- mondta John Eagle, a hamptoni önkormányzat egyik vezetője. Az SAP-megoldásokat a város a problémás területek - mint például a közüzemi információs központ, az önkormányzati és a közmű programok – teljesítményének megállapításához fogja igénybe venni. Nyomonkövethető lesz a megszakadt közületi hívások száma és a várakozási idő, vagy akár az olyan mindennapos városi problémák kezelésének hatékonysága, mint az eldugult csatornák vagy elromlott közlekedési lámpák. “Jó ideig a közintézmények csupán a pénzügyi megtérülés szempontjait vették figyelembe a technológiai befektetéseiknél” - mondta Pat Bakey, az SAP Public Services elnöke. „De manapság az önkormányzatok már azt is megfontolják, hogy egy új technológia hogyan maximalizálhatja a közösségi értékeket: azaz milyen társadalmi, politikai pozitívumokkal jár, illetve a közösségi programok teljesítéséhez.” Az új SAP-megoldás a hamptoni hivatalnokok munkáját azáltal is segíti, hogy felismerhetővé és kiküszöbölhetővé teszi a redundanciát, megkönnyíti a részlegek közötti információs hozzáférést és együttműködést, ezzel korszerűsíti a szolgáltatások végrehatásának rangsorolását és koordinálását. Az SAP összesen 70 országban több, mint 1320 ügyfelet szolgál ki a közszférában. Központi/szövetségi közigazgatás területen ezen ügyfelek közé tartoznak Európában -Szövetségi Informatikai és Telekommunikációs Hivatal, Svájc -Német Munkaügyi Hivatal, Németország -Oktatási, Kulturális és Tudományos Minisztérium, Hollandia -Szlovák Pénzügyminisztérium, Szlovákia -Német Szövetségi Vagyonigazgatóság, Bonn, Németország -Hessen Tartomány, Németország -Badenwürtenberg Tartomány, Németország -Francia Központi Kormányzat, Franciaország Önkormányzati közigazgatás: -Bécs Városháza, Ausztria -Stuttgart Városháza, Németország -Lisszabon Városi Tanács, Portugália -Budapest XII. ker Önkormányzat, Magyarország Egyéb költségvetési intézmények: -Jogosítvány és Gépjármű Nyilvántartó, Egyesült Királyság -Német Szövetségi Vasúti Hivatal, Bonn, Németország -Magyar Államvasutak, Magyarország

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.