Az Ekey bemutatja az ajtókba integrált ujjlenyomat-olvasót

|

Elegáns, kényelmes és biztonságos: az ekey biometric systems bemutatja az innovatív ujjlenyomat-olvasót, mely esztétikusan és diszkréten integrálható alumínium, fa vagy műanyag ajtókba. Ez a jövő ajtónyitási technológiája, mely leváltja a kényelmetlen kulcscsomókat.

Az ekey biometric systems, a biometrikus azonosításon alapuló beléptetés specialistája már a 2007-es IFSEC-en kiállítota a forradalmian új termékét az ekey TOCA integra-t, ami mostmár a nagyközönség számára is kapható. "Ez a legmodernebb termék a biometrikus technológiában, amely teljesen integrálva van az ajtólapba vagy tokba. A belépés a házakba, irodákba sokkal egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá válik – és szinte észrevehetetlenné" - mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az ekey magyarországi disztribútora. Kompakt megoldás Az ekey TOCA integra beléptető rendszer egy ujjlenyomat-olvasóból és egy vezérlőegységből áll, melyek egy rejtett vezetéken keresztül kapcsolódnak egymáshoz. A ujjlenyomat-olvasó közvetlenül be van építve az ajtóba, tokba, vagy a kaputelefonba. Az olvasó tápellátását a vezérlőegység látja el, ami egyben a reléket is tartalmazza az ajtónyitáshoz. Működése nagyon egyszerű. Először minden felhasználónak regisztrálni kell az ujjlenyomatát. Ehhez egyszerűen le kell húzni a regisztálni kívánt ujjat a szkenneren, ami beolvassa az adott ujjlenyomatra jellemző egyedi pontokat és ezekből egy bineáris kódot állít elő, és ez a kód kerül regisztrálásra. Amikor a felhasználó lehúzza az ujját a szkenneren, a rendszer összehasonlítja azt a regisztrált ujjakkal, és ez alapján engedélyezi, vagy megtagadja a belépést. Az Integra termékcsaládot főként olyan gyártók számára fejlesztették ki, akik maguk integrálják be az ujjlenyomat-olvasót az általuk gyártott ajtókba vagy kaputelefonokba. 99 ujjlenyomat tárolása Az ekey TOCAhome integra indeális beléptetőrendszer magán épületekhez, klubokhoz. 99 ujjlenyomatot képes tárolni lokálisan, PC használata nélkül. 200 ujjlenyomat vállalatoknak, szervezeteknek Az ekey TOCAnet integra egy biometrikus beléptetőrendszer közepes méretű vállalatoknak. A rendszer 200 ujjlenyomatot képes kezelni olvasónként. Központi szerveren keresztül lehetséges korlátlan számú ujjlenyomat, felhasználó és olvasó használata. Elegáns megjelenés A standard design elem csiszolt rozsdamentes acél. Kérésre arany és fehér színben is kapható. Az új ekey TOCA integra kiválóan alkalmazható a modern épületekhez és a tradicionális házakhoz, irodákhoz egyaránt. Kulcs helyett használja az ujját! Az Integra termékcsaládot használhatják kis stand-alone rendszerek, mint magán házak, garázsajtók, de ugyanúgy kiváló a globális vállalatoknál, irodaházakban, raktárakban vagy szerverszobákban. A nehéz és kényelmetlen kulcscsomókat, amik elveszthetők, ellophatók, mostantól örökre elfelejthetjük!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.