Az emberi beavatkozás a múlté

|

A kézi adminisztrációt egyre inkább felváltják az automatizált, minimális emberi beavatkozást igénylő gépi folyamatok. Nincs ez másként az alapanyag-beléptető rendszerek esetében sem. Az Alvicom Kft. éppen ezért jelentős üzleti perspektívát lát a portarendszerek modernizálásában.

A 12 éves tapasztalattal rendelkező vállalat legújabb Automatikus Portarendszer projektjének keretében egy komplex alapanyag-beléptető rendszert hozott létre. „A nagy nyersanyagigényű és késztermékforgalmú termelővállalatok, nagyobb építő – és nehézipari vállalatok körében valós igény mutatkozik az emberi beavatkozást minimálisra csökkentő portarendszerek iránt” – mondja Lakatos Attila az Alvicom Kft. vezető munkatársa. Elmondása szerint a projekt újszerűsége abban rejlik, hogy egyetlen, Java alapú, bármilyen szerverplatformra telepíthető rendszerbe integrálják a porta minden komponensét, beleértve többek között a beléptetéshez szükséges mérlegelést, a sorompókat, jelzőlámpákat és megfigyelő kamerákat. Az integráció további fontos része az esetleges vállalat- és termelésirányítási rendszerhez (pl. SAP) való illeszthetőség kialakítása. A rendszer erőssége emellett, hogy a portarendszer és a vállalatirányítási rendszer kapcsolatát biztosító szoftver modulok a lehető legnagyobb mértékben testreszabhatóak, azaz az adott megrendelő igényeihez alakíthatóak. Működés közben elektronikus távfelügyelet is gyakorolható (a monitorozó funkciókat WEB-es felületen lehet elérni), és ha szükséges a folyamat közben további beavatkozásra van lehetőség. Az Új Magyarország fejlesztési terv támogatásának segítségével megvalósuló projekt, Lakatos Attila elmondása alapján jelenleg a tesztelés fázisában tart, befejezése december végére várható. http://www.alvicom.hu/hun/automatikus_portarendszer.php

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.