Az év informatikai újságírója, az idén négy kategóriában

|

Az idén már négy kategóriában lesz nyertese a minden év decemberében kiosztásra kerülő, „Az év informatika újságírója” elnevezésű díjnak.

Az idén már négy kategóriában lesz nyertese a minden év decemberében kiosztásra kerülő, „Az év informatika újságírója” elnevezésű díjnak. A nyomtatott sajtó munkatársai közül egy hetilapos illetve egy napilapos kolléga mellett, az elektronikus és az online média egy-egy képviselőjét is díjazni fogják. A bíráló bizottság a kitüntetetteket minden évben olyan újságírók/szerkesztők közül választja ki, akik sokat tesznek az informatika népszerűsítéséért, átfogó képet festenek a magyarországi informatikai ágazatról, illetve jelentős, a nagyközönséget érintő hazai szakmai újdonságot mutatnak be. A jelöltlista összeállításában a korábbi évek díjazottjai is részt vesznek. További információ: www.atigris.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.