Az IFS az Ericssontól kapott megrendelést

|

Az IFS globális ERP-megoldásszállító bejelentette, hogy a világ vezető kommunikációtechnológiai szolgáltatója, az Ericsson az IFS Metrix Service Management megoldást választotta Hardware Services üzletága kritikus folyamatainak támogatására. A szerződés megközelítőleg 2 millió amerikai dollár értékben tartalmaz szolgáltatásokat, szoftverlicenceket és karbantartást.

Az IFS megoldása a szervezet globális, hardverhez kapcsolódó szolgáltatási folyamatait fogja teljes körűen támogatni, beleértve a normál és inverz logisztikát is. A rendszerbevezetési projekt első fázisára vonatkozó szerződés az IFS Metrix Service Management Mobile for Android (MMA) bevezetését is tartalmazza. A rendszerbevezetés azonnal megkezdődik.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.