Az IFS projektalapú ERP-szállítót vásárol

|

Az IFS szerződést kötött a Qurius International Holding B.V.-vel a MultiPlus Solutions AS. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról. Az akvizíció tovább erősíti az IFS piaci pozícióját a projekt-alapú megoldásokat igénylő iparágakban.

A norvégiai sandefjordi székhelyű MultiPlus Solutions projekt-alapú üzleti alkalmazások ismert szállítója a tengeri (hajóépítés, olaj- és gáz), az EPCI (Engineering, Procurement, Construction, and Installation – tervezés, beszerzés, kivitelezés, telepítés), valamint a projektszerű gyártó szektorok számára. A MultiPlus Solutions Kínában és Dániában is rendelkezik telephelyekkel. A vállalat teljes körű ERP megoldást kínál, beleértve a pénzügyeket, a projektirányítást, a karbantartást, gyártást, dokumentumkezelést és a humánerőforrás-menedzsmentet támogató funkcionalitást. A MultiPlus Solutions figyelemreméltó, közel 100 ügyfelet kitevő ügyfélbázissal rendelkezik Norvégiában, Dániában, Franciaországban, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Kínában. Az IFS folytatja a termék támogatását, karbantartását, továbbfejlesztését, ugyanakkor igyekszik kihasználni azokat a méretgazdaságosságból, illetve szinergiákból fakadó előnyöket, melyeket a hasonló iparági és megoldásbeli tapasztalatok tesznek lehetővé. A MultiPlus Solutions Group 45,9 millió norvég koronás nettó árbevételt ért el, melynek közel 50%-a termékbevétel, üzemi eredménye (EBIT) pedig 2,8 millió norvég korona szerint alakult 2008-ban. „A MultiPlus Solutions megvásárlása az IFS növekedési stratégiájának megvalósulását példázza, mégpedig egyik elsődleges célszegmensében. A projekt-alapú megoldásokat alkalmazó iparágakban a MultiPlus Solutions elismert szállító, az IFS pedig piacvezető pozícióra törekszik kiváló ügyfélbázisával, valamint alapos iparági tudásával” – mondta Alastair Sorbie, az IFS elnök-vezérigazgatója. A MultiPlus Solutions integrációjáért az IFS Scandinavia lesz felelős, az ügyvezető igazgató, Glenn Arnesen már várja az új ügyfeleket és munkatársakat az IFS Csoportban. „A két cég kultúrájában szorosan illik egymáshoz, mindkét szervezet ügyfélközpontú és elhivatott a rugalmas, komponens-alapú megoldások fejlesztését illetően, melyek képesek megfelelni megcélzott iparágaink változó igényeinek. Új ügyfeleinket, köztük az Ulstein Verft, Color Line, The Frank Mohn Group, Elko, Sinopacific Shipbuilding Group, Mustad and UMOE Schat-Harding cégeket pedig megkülönböztetett tisztelettel várjuk” – mondta Glenn Arnesen. A tranzakció a jogi- és egyéb formalitások időigényétől függően, várhatóan 3-4 héten belül lebonyolításra kerül.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.