Az IQeye PRO LINE éjjel-nappali kamerái 1.3 megapixeles modellekkel bővültek

|

Az IqinVision, a csúcsteljesítményű megapixeles hálózati kamerák, intelligens hálózati kamerák és hálózati videorendszerek piacvezetője, bejentette a mai napon, hogy a nagysikerű IQeye PRO LINE Sentinel és 750 Sorozatú kameráit kiegészíti 1.3 MP-es modellekkel.

A kamera HD 720p képeket továbbít 30 kép/mp sebességgel. „A két új típus a piacon jelenleg hiányzó megbízható, nagyteljesítményű, egylencsés éjjel-nappali kamerák hiányát hivatott pótolni.” – mondta Bata Miklós, az Aspectis Kft. ügyvezetője, az IQinVision magyarországi disztribútora. „Az IQeye751 és IQeye Sentinel Sorozat 1.3 MP-es kamerái funkciókban gazdagak és olyan beépített intelligenciával rendelkeznek mint, IqrecorderTM, Iqaccess, valamint kamera elemző funkciók az Agent Vi-től és via:sys-től.” Az IQeye 1.3 megapixeles kamerák kivételes képrészlettel szolgálnak egy 10 méter széles területről – 130 pixel/méter-t – vagyis egy VGA kamera által lefedett tér négyszeresét. Mindkét kameramodell kapható az Aspectis Kft.-nél. További információ: Aspectis Kft. Tel: 1-414-1022; info@aspectis.hu; www.aspectis.hu

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.