Az LLP Csoport a kizárólagos forgalmazója Microsoft Dynamics termékcsalád idegenforgalmi moduljának

|

Az LLP, mint a közép-kelet európai régió vezető Microsoft Dynamics megoldásszállítója, megállapodást írta alá a PC System Gruppen-nel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról.

A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást. A megállapodás szerint Magyarországon, Romániában és Bulgáriában kezdődik meg a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó modul forgalmazása, ami a későbbiekben az LLP által lefedett országokban fog folytatódni. A PCSG Travel Dynamics divíziója 1994 óta fordít kiemelt figyelmet a Microsoft Dynamics termékcsalád utazási irodákat kiszolgáló modul fejlesztésére. A vállalat célja, hogy olyan összetett rendszert hozzon létre, amely megoldást kínál az utazásszervező cégek számára a szoba- és repülőjegyfoglalásoktól kezdve az autókölcsönzésen át egészen beszerzések menedzseléséig. A rendszer kezeli a magyar adószabályok jellegzetességét, az előleg árrés és az utólagos árrés áfát. A modul kommunikál a legelterjedtebb központi foglalási rendszerekkel (GDS – Amadeus, Galileo), így a Microsoft Dynamics™ AX funkcióival kiegészülve integrált megoldást nyújt az értékesítés, a pénzügy, az ügyfélkapcsolatok, a HR és a raktárkezelés menedzseléséhez. “Az Európai Unióhoz újonnan csatlakozott kelet-közép európai országokban jelentős növekedés tapasztalható az utaztatási iparág terén. A hosszú távú céljaink elérése érdekében szükségünk volt a régiót jól ismerő, ott meghatározó szerepet betöltő partnerre, ezért esett a választásunk az LLP-re. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben szoros kapcsolatot kialakítva tudunk hatékony megoldást nyújtani az idegenforgalmi iparág számára.”- mondta Thomas Johansson, a Travel Dynamics divízió vezetője. “Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodni a PCSG-vel a Travel Dynamics értékesítéséről és szakmai, tanácsadói támogatásáról. Az LLP Csoport sok éves sikeres tapasztalattal rendelkezik a Microsoft Dynamics bevezetések terén, és ezt az egyes iparágakra való koncentrált stratégiának köszönheti. A Travel Dynamics kifejezetten az utazási irodák, utazásszervezők, és az ebben az iparágban működő cégek számára lett kifejlesztve. Ez a megállapodás lehetőséget ad cégünknek arra, hogy egy újabb iparági a megoldást mutathatunk fel a termékportfóliónkban.” – jelentette ki Barbara Dreska, az LLP Csoport ügyvezető igazgatója. Az 1992-ben alapított, mára hat országban működő LLP Csoport a kelet-közép európai régió meghatározó szoftver tanácsadással és fejlesztéssel foglalkozó vállalata. A Csoport, mint a Microsoft kiemelt partnere Gold Certified fokozattal rendelkezik, valamint bekerült a legkiválóbb partnercégeket tömörtő President’s Club-ba, amely a kiemelkedő partnerek legfelső öt százalékát fogja össze. Az LLP Csoport rugalmasan képes megoldásokat kialakítani a legkülönfélébb piaci igényekre. A cég több, mint 700 regionális és nemzetközi bevezetést végzett a világ több, mint 50 országában. Az implementációk a legkülönfélébb iparágakat érintették, többek között az élelmiszer-, a divat-, vegyi- és ruhaipart, valamint a nagykereskedelmi vállalatokat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.