Az LLP Csoport belépett a Microsoft elit partnerei közé

|

Újabb elismerő címmel gazdagodott az LLP Csoport. Miután a cég a Microsoft Partner Program keretén belül elérte a Gold Certified Partner fokozatot, idén bekerült a legkiválóbb partnercégeket tömörtő President’s Club-ba is.

A Microsoft által beválogatott tagok minden régióban a legkiemelkedőbb Microsoft-partnerek felső öt százalékát tömörítik. A tagsággal az LLP nem csak a Microsoft legfrissebb technológiai újdonságihoz és termékeihez jut hozzá hamarabb, hanem aktívan részt vehet a jövőt meghatározó termékek és üzleti stratégiák meghatározásában. Az LLP Group kimagasló teljesítményt nyújt a Microsoft Dynamics AX és a Microsoft Dynamics NAV rendszerek bevezetése, valamint a hozzá tartozó szolgáltatások terén, aminek köszönhetően a közép-kelet európai régióban a Microsoft első öt legsikeresebb partnereinek egyikévé nőtte ki magát. “A President’s Club tagság elnyerése óriási eredmény egy olyan cégtől, amely csak néhány éve forgalmazza a Microsoft Dynamics termékcsaládot.” – nyilatkozta Adam Bager, az LLP Csoport elnöke. “Nagy örömömre szolgál, hogy a Microsoft ilyen magas szintű elismerésben részesíti azon törekvésünket, hogy a legmagasabb színvonalon vegyünk részt a termékeik képviseletében”. Az LLP Csoport, mint a közép-kelet európai régió meghatározó szoftver megoldásszállítója kapta a feladatot, hogy elvégezze a Microsoft Dynamics AX lokalizálását Bulgáriában, Romániában, Szerbiában és Horvátországban. A rendszer nyelvi megfeleltetése mellett a helyi jogszabályok figyelembe vételével alakította ki a lokális verziókat. “A Microsoft-tal való magas szintű együttműködésünkből ügyfeleink profitálnak a legtöbbet. Egy vállalatirányitási rendszer bevezetésénél az egyik legfontosabb tényezők egyike, hogy a bevezetett rendszer hogyan állja meg a helyét a jövőben. Szoros kapcsolatunk a Microsoft-tal lehetővé teszi cégünknek, hogy lépést tartsunk a legújabb technológiai megoldásokkal.” – mondta Bojidar Krapchev az LLP Sofia vezetője.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.