Az Ön vállalkozásában, intézményénél megfelelően licenceltek a szoftverek?

|

Az Atigris Informatika, mint szoftver gazdálkodási szakértőként részt vesz a BSA legújabb kampányában.

Az Atigris Informatika, mint szoftver gazdálkodási szakértőként részt vesz a BSA legújabb kampányában, amely az alábbiakkal indult a mai napon: Nincs SAM és nem is ellenőrzik a licencek felhasználását? Csupán 10 licencük van, de 20 gépen használják a szoftvereket? Önnek személyes jogi felelőssége van! A számítógépeiket megvették - de másolt szoftvereket használnak? Kalózszoftvereket töltöttek le az internetről? Minden vezető tisztségviselőnek személyes felelőssége van és kötelessége, hogy gondoskodjon a jogtisztaságról! Bizonyosodjon meg róla, hogy a licencei rendben vannak, és ezzel kerülje el a kellemetlen következményeket: a jogi és anyagi kockázatokat, a technikai problémákat és nem utolsó sorban a cég üzleti jóhírének veszélyeztetését. A BSA havonta több bejelentést kap nem megfelelően licencelt szoftverhasználattal kapcsolatosan. A szabályszerű licencelés mielőbbi kialakításának érdekében forduljon közvetlenül a BSA Tagjaihoz, avagy kérjen segítséget a szoftvergazdálkodásra (Software Asset Management: SAM) szakosodott tanácsadóktól!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.