Az Oracle Corporation bejelentette 2011-es pénzügyi évének második negyedéves eredményeit

|

Az új szoftverértékesítésből származó bevétel 21%-kal, a teljes bevétel 47%-kal nőtt

Redwood Shores, California, 2010. december 16. – Az Oracle Corporation bejelentette, hogy 2011-es pénzügyi évének második negyedévében mind a GAAP, mind a nem GAAP szerint számított teljes bevétel 47%-kal 8,6 milliárd dollárra növekedett. Az új szoftverértékesítésből származó bevétel 21%-kal 2 milliárd dollárra nőt. A hardverértékesítésből származó bevétel 1.1 milliárd dollár volt a negyedév során. Safra Catz, az Oracle elnöke kiemelte: “A kiváló bevételi eredmények és a fegyelmezett üzletvitel tette lehetővé, hogy az egy részvényre jutó eredmény 33%-ot növekedett, 0,51 dollárra. A Sun üzletágunk folyamatosan javuló eredményeket mutat, itt a bruttó profit 53%-ra növekedett.” A bejelentés teljes szövege angol nyelven itt érhető el http://www.oracle.com/us/corporate/press/196884 For more information contact: Karoly Benedikt LWp Kommunikáció t:+36-1-279-3900 e:karoly.benedikt@lwpk.hu Anita Kerekes Regional PR Manager Hungary, Romania & Slovenia and Austria t:+36 1 224 1783 m:+ 36 30 436 2702 e:anita.kerekes@oracle.com Oracle (NASDAQ: ORCL) is the world's most complete, open, and integrated business software and hardware systems company. For more information about Oracle, visit oracle.com Trademark is: Oracle and Java are registered trademarks of Oracle and/or its affiliates. Other names may be trademarks of their respective owners

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.