Az SAP AG Németország egyik legjobb munkahelye

|

Az SAP AG bejelentette, hogy Németországban elnyerte a második legjobb munkáltató díját az 5000 fő feletti vállalatok kategóriájában. Ezzel az elismeréssel a német szoftvercég ötödik éve szerepel a legjobb munkahelyek listáján.

A Great Place to Work Institute (GPtWI) intézet, a Handelsblatt, a personalmagazin újságok, és az ASSTEL biztosítói csoport által végzett felmérésben több mint 250 cég vett részt, vállalatmérettől és iparágtól függetlenül. A helyezés alapjául szolgáló kérdőíveket a cégek alkalmazottai anonim módon, 5 kategóriában töltötték ki, ezek: hitelesség, tisztelet kimutatása, egyenlő bánásmód, kollegialitás, büszkeség a munkáltató fele. A GPtWI intézet egyúttal külön díjjal is elismerte az SAP-t két alkategóriában: munkahelyi diverzitás és az idősebb alkalmazottak fejlesztése terén. Előző években az egészség (2007), egyenlő bánásmód (2006), munkahelyi diverzitás (2006) kategóriákban nyert el díjakat a szoftvercég.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.