Az SAP és a Cisco közös adatbiztonsági alkalmazást hozott létre

|

Az SAP AG és a Cisco új alkalmazásával a cégek biztonságosabbá tehetik üzleti hálózataikat. A „Data Privacy composite application by SAP and Cisco” nevű termék támogatja az adatbiztonsági szabályoknak való folyamatos megfelelést valamint minimalizálja a kockázatokat.

A szoftvermegoldás egyesíti az SAP governance, risk, compliance (SAP GRC) termékét a CiscoŽ hálózati szolgáltatásaival, mely így biztosítja a vállalkozások számára a valós idejű globális és helyi adatbiztonsági szabályzatok megvalósítását a teljes szervezeten keresztül. Ez az összetett alkalmazás kiterjeszti az SAP GRC modulokat, és az ügyfelek számára egyedi megoldást kínál a teljes vállalkozás átláthatóságára, ellenőrzésére és válaszadási képességére, ugyanakkor csökkenti a teljes bekerülési költséget azáltal, hogy a már meglévő applikációkat és infrastruktúrákat használja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.